IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Publicații didactice by Author "CAPCANARI, Tatiana"

Browsing Publicații didactice by Author "CAPCANARI, Tatiana"

Sort by: Order: Results:

  • SIMINIUC, Rodica; ȚURCANU, Dinu; CHIRSANOVA, Aurica; BOIȘTEAN, Alina; CAPCANARI, Tatiana; COVALIOV, Eugenia; POPOVICI, Violina; REȘITCA, Vladislav (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2022)
    Ghidul este un suport practic, adresat tuturor fetelor și femeilor de vârstă reproductivă. Te va ajuta să conștientizezi mai bine modificările fizice și emoționale prin care treci pe durata ciclului menstrual, să înțelegi ...
  • CHIRSANOVA, Aurica; BOIȘTEAN, Alina; SIMINIUC, Rodica; ȚURCANU, Dinu; COVALIOV, Eugenia; CAPCANARI, Tatiana; POPOVICI, Violina; REȘITCA, Vladislav (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2022)
    Ghidul nutrițional pentru adolescenți (băieți) cuprinde informații utile și relevante despre alimentația băieților în pubertate, noțiunile de bază a unei alimentații sănătoase și echilibrate. Sunt prezentate recomandări ...
  • COVALIOV, Eugenia; CAPCANARI, Tatiana; POPOVICI, Violina; SIMINIUC, Rodica; ȚURCANU, Dinu; CHIRSANOVA, Aurica; BOIȘTEAN, Alina; REȘITCA, Vladislav (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2022)
    Ghidul nutrițional pentru adolescente este adresat fetițelor cu vârstă între 9 și 18 ani în special celor aflate în perioadă de pubertate. Ghidul cuprinde aspecte de educația nutrițională, rația alimentară echilibrată și ...
  • CHIRSANOVA, Aurica; RADU, Oxana; BOIŞTEAN, Alina; CAPCANARI, Tatiana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2021)
    Notele de curs sunt destinate studenţilor cu forma de învăţământ la zi şi cu frecvenţa redusă din cadrul Facultăţii Tehnologia Alimentelor, Departamentul Alimentație și Nutriție, programele de studii 0721.1 Tehnologia ...
  • CAPCANARI, Tatiana; CHIRSANOVA, Aurica; RADU, Oxana; DESEATNICOVA, Olga (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    Manualul universitar este destinat studenţilor ciclului II, studii de master, Facultatea Tehnologia Alimentelor, Departamentul Alimentație și Nutriție, specialitatea 072 Managementul restaurantelor și nutriție, și studenților ...
  • CHIRSANOVA, Aurica; CAPCANARI, Tatiana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2018)
    Instrucțiunile cu privire la prelucrarea sanitară în cadrul unităților de alimentație publică sunt destinate studenţilor de la specialitatea 541.1 Tehnologia și Managementul Alimentaţiei Publice, 541.2 Tehnologia Produselor ...
  • CAPCANARI, Tatiana; DESEATNICOV, Olga; PALADI, Daniela; SUHODOL, Natalia (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Indicaţiile metodice privind desfăşurarea practicii şi susţinerea raportului la specialitatea 541.1 Tehnologia alimentaţiei publice sunt destinate studenţilor ciclului I – Licenţă, cu frecvenţă la zi şi cu frecvenţă redusă, ...
  • COVALIOV, Eugenia; PALADI, Daniela; CAPCANARI, Tatiana; CHIRSANOVA, Aurica (Tehnica UTM, 2021)
    Indicaţiile metodice cu privire la desfăşurarea practicii şi susţinerea raportului la specialitatea 1010.1 Servicii publice de nutriție sunt destinate studenţilor ciclului I – Licenţă, cu frecvenţă la zi, pentru facilitarea ...
  • CIUMAC, Jorj; REŞITCA, Vladislav; CHIRSANOVA, Aurica; CAPCANARI, Tatiana; BOAGHI, Eugenia (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    Indicațiile metodice privind efectuarea lucrărilor de laborator la disciplina Tehnologia generală a produselor alimentare sunt destinate studenților ciclului I, licență, specialitățile 541.1 Tehnologia și managementul ...
  • PALADI, Daniela; CAPCANARI, Tatiana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    Notele de curs sunt destinate studenților ciclului I, licență, specialitatea 541.1 Tehnologia și Managementul Alimentației Publice, specialitatea 541.2 Tehnologia Produselor Alimentare (filiera francofonă), specialitatea ...

Search DSpace


Browse

My Account