POPOVICI, Cristina; DESEATNICOVA, Olga; CHIRSANOVA, Aurica(Universitatea Tehnică a Moldovei, 2021)
Lucrarea de faţă este destinată studenţilor specialităţii 541.1 Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice, secţia zi şi cu frecvenţă redusă a Facultăţii Tehnologii Alimentare, viitorilor ingineri şi manageri din ...
POPESCU, Liliana(Universitatea Tehnică a Moldovei, 2021)
Ciclul de prelegeri (partea I) la disciplina Tehnologia produselor alimentare II (Tehnologia produselor din lapte) este destinat studenților programului de studiu 0721.2 Tehnologia Produselor Alimentare, Facultatea Tehnologia ...
BANTEA-ZAGAREANU, Valentina; ROTARI, Elena(Universitatea Tehnică a Moldovei, 2012)
Prezenta lucrare este întocmită pe baza recomandărilor didactico-metodice ale programelor tipice şi este concepută pentru a acoperi programul analitic al disciplinelor “Analize fizico – chimice ale alimentelor: produse de ...
ŢURCAN, Rina(Universitatea Tehnică a Moldovei, 2014)
Prezenta lucrare este destinată studenţilor Facultăţii Tehnologie şi Management în Industria Alimentară, secţia de învăţământ cu frecvenţă redusă, specialitatea Inginerie şi Management în industria alimentară.
Indicațiile metodice includ tematica și compartimentele prevăzute în proiectele de an și de licență, sarcinile coordonatorilor și consultanților, obligațiunile studenților, recomandări pentru fiecare compartiment.
În anexe ...
Prezentul ghid este destinat să ajute în mod indirect modernizarea industriei, cerință actuală a progresului ce va spori și îmbunătăți și mai mult activitatea tehnico-economică a întreprinderilor mici și mari de panificație, ...
POPOVICI, Violina; SIMINIUC, Rodica; CHIRSANOVA, Aurica(Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
Anatomia umană este un subiect complex. În același timp, obținerea cunoștințelor de bază despre corpul uman este atractivă și utilă. Capitolele din lucrare au fost concepute astfel, încât să le fie mai ușor studenților să ...
COVACI, Ecaterina(Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
Lucrarea este elaborată în conformitate cu cerințele tehnologice de producere și de calcul ale specialiștilor în domeniul de formare profesională Procesarea alimentelor. Prezenta lucrare este destinată studenților ciclului ...
ПОПЕСКУ, Лилиана(Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
Методические указания для выполнения практических работ по дисциплине Проектирование отраслевых предприятий, Проектирование предприятий молочной промышленности предназначены для студентов программы 0721.2 Технология Пищевых ...
POPESCU, Liliana(Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
Indicațiile metodice pentru efectuarea lucrărilor practice la disciplina Proiectarea întreprinderilor de ramură, modulul Proiectarea întreprinderilor de procesare a laptelui sunt destinate studenților programului de studiu ...
Prezenta lucrare este întocmită în baza recomandărilor didactico-metodice ale programelor tipice și este concepută pentru a acoperi programa analitică a disciplinei Controlul fizico-chimic al produselor alimentare.
Scopul ...
BALANUȚĂ, Anatol; SCLIFOS, Aliona; SCUTARU, Iurie; ZGARDAN, Dan; MITINA, Irina; NAZARIA, Aliona(Technical University of Moldova, 2023)
Lucrarea didactico-metodică în cauză reprezintă un îndrumar pentruefectuarea lucrărilor de laborator la unitatea de curs Bazele științifice și tendințe noi în oenologie de către studenții ciclului II, studii superioare ...
MIJA, Nina; DESEATNICOV, Olga(Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
Notele de curs sunt destinate studenților specialității 721.1 Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice. Legităţile proceselor tehnologice respectate în întreprinderile de alimentaţie publică, modelele teoretice ale ...
Учебное пособие предназначено для студентов очной и заочной формы обучения Факультета Пищевых Технологий, Департамента Пищевых продуктов и Питания, специальность 0721.1 Технология и менеджмент общественного питания, 1010.1 ...
DUPOUY, E.; COŞCIUG, L.(Universitatea Tehnică a Moldovei, 2022)
Îndrumarul metodic pentru lucrările practice/seminare la disciplinele Bazele nutriției și Principiile nutriției umane este desinat studenţilor Facultăţii Tehnologia Alimentelor cu formele de studiu la zi şi cu frecvenţă redusă.
STURZA, Rodica; COVACI, Ecaterina(Universitatea Tehnică a Moldovei, 2022)
Les indications méthodiques pour le travail de laboratoire à la discipline Chimie Anorganique et Analytique, ont été élaboré conformément au programme disciplinaire et aux objectifs généraux du cours mentionné. L’ouvrage ...
Ghidul nutrițional pentru adolescente este adresat fetițelor cu vârstă între 9 și 18 ani în special celor aflate în perioadă de pubertate. Ghidul cuprinde aspecte de educația nutrițională, rația alimentară echilibrată și ...
Ghidul nutrițional pentru adolescenți (băieți) cuprinde informații utile și relevante despre alimentația băieților în pubertate, noțiunile de bază a unei alimentații sănătoase și echilibrate. Sunt prezentate recomandări ...
Ghidul este un suport practic, adresat tuturor fetelor și femeilor de vârstă reproductivă. Te va ajuta să conștientizezi mai bine modificările fizice și emoționale prin care treci pe durata ciclului menstrual, să înțelegi ...
BOEȘTEAN, Olga; CUMPANICI, Andrei(Universitatea Tehnică a Moldovei, 2022)
Îndrumarul metodic privind practica de documentare la proiect/teză de licență este destinat studenţilor programului de studiu 0721.2 – Tehnologia Produselor Alimentare, Facultatea Tehnologia Alimentelor, cu forma de ...