Abstract:
Indicaţiile metodice privind desfăşurarea practicii şi susţinerea
raportului la specialitatea 541.1 Tehnologia alimentaţiei publice sunt
destinate studenţilor ciclului I – Licenţă, cu frecvenţă la zi şi cu frecvenţă
redusă, pentru facilitarea studierii programei practicii profesionale,
precum şi desfăşurării acesteia şi susţinerii raportului.
Indicaţiile metodice sunt elaborate conform Regulamentului
privind desfăşurarea practicii de către studenţii instituţiilor superioare de
învăţământ. Programa include întrebări din cadrul tuturor tipurilor de
practică (de producţie, tehnologică, de licenţă), acestea fiind reflectate în
sarcinile de desfăşurare a practicii.
Indicaţiile cuprind scopul, obiectivele şi metodele de organizare a
practicii profesionale, precum şi recomandările, normativele de redactare
a raportului.
Description:
Fişierul ataşat conţine: Introducere, Cuprins, Bibliografie. Textul integral al publicației poate fi accesat pe site-ul http://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM.