Show simple item record

dc.contributor.author LUPU, Olga
dc.date.accessioned 2021-06-18T08:12:42Z
dc.date.available 2021-06-18T08:12:42Z
dc.date.issued 2007
dc.identifier.citation LUPU, Olga. Bazele teoretice a panificatiei: Ciclu de prelegeri. Univ. Tehnica a Moldovei, Fac. Tehnologie si Management in Industria Alimentara, Catedra Procese si Aparate, Tehnologia Produselor Cerealiere. Chisinau: U.T.M., 2007. 76 p. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/16057
dc.description Fişierul ataşat conţine: Cuprins, Bibliografie. Textul integral al publicației poate fi accesat pe site-ul http://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM. en_US
dc.description.abstract Bazele ştiinţifice şi aspectele practice ale acestei problematici a ştiinţei şi tehnologiei panificaţiei sunt prezentate în urma studierii unei largi bibliografii de specialitate, sintetizării şi interpretării datelor experimentale. Cartea valorifică experienţa şi acumulările altor cercetători şi se adresează inginerilor, studenţilor şi celor care sunt interesaţi de ştiinţa şi tehnologia panificaţiei. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject panificatie en_US
dc.subject tehnologia panificaţiei en_US
dc.subject amidon en_US
dc.title Bazele teoretice a panificatiei: Ciclu de prelegeri en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account