IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Tehnologia concentratelor alimentare: Ciclu de prelegeri

Show simple item record

dc.contributor.author BOEŞTEAN, Olga
dc.contributor.author LUPAŞCO, Andrei
dc.contributor.author GHENDOV-MOŞANU, Valentina
dc.contributor.author BANTEA-ZAGAREANU, Aliona
dc.date.accessioned 2021-06-15T07:38:19Z
dc.date.available 2021-06-15T07:38:19Z
dc.date.issued 2010
dc.identifier.citation BOEŞTEAN, Olga, LUPAŞCO, Andrei, GHENDOV-MOŞANU, Valentina et al. Tehnologia concentratelor alimentare: Ciclu de prelegeri. Univ. Tehn. a Moldovei, Fac. Tehnologie şi Management în Industria Alimentară, Cat. Procese şi Aparate, Tehnologia Produselor Cerealiere. Chişinău: Tehnica UTM, 2010. 140 p. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/15896
dc.description Fişierul ataşat conţine: Cuprins, Bibliografie. Textul integral al publicației poate fi accesat pe site-ul http://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM. en_US
dc.description.abstract În prezenta lucrare sunt tratate unele probleme privind compoziţia chimică, valoarea nutritivă şi caracteristica merceologică a principalelor grupuri de produse alimentare. Sunt expuse unele noţiuni referitoare la conservarea şi păstrarea alimentelor. Conţinutul lucrării este conceput pentru a acoperi în linii generale programa analitică a disciplinei „Tehnologia concentratelor alimentare” (titularul cursului dr., conf.univ. Olga BOEŞTEAN) pentru studenţii specializării Tehnologia panificaţiei. Materialele lucrării pot di utilizate şi de alte categorii: studenţi şi elevi de la specialităţile cu profil alimentar din colegii şi şcoli medii speciale, specialişti din domeniul industriei alimentare. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject concentrate alimentare en_US
dc.subject produse alimentare en_US
dc.title Tehnologia concentratelor alimentare: Ciclu de prelegeri en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account