IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Analiza senzorială şi controlul fizico-chimic al produselor alimentaţiei publice. Savoarea. Suport de curs

Show simple item record

dc.contributor.author SIMINIUC, Rodica
dc.contributor.author GUTIUM, Olga
dc.contributor.author REŞITCA, Vladislav
dc.contributor.author CHIRSANOVA, Aurica
dc.date.accessioned 2021-05-31T13:25:08Z
dc.date.available 2021-05-31T13:25:08Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.citation SIMINIUC, Rodica, GUTIUM, Olga, REŞITCA, Vladislav et al. Analiza senzorială şi controlul fizico-chimic al produselor alimentaţiei publice. Savoarea. Suport de curs. Univ. Tehn. a Moldovei, Fac. Tehnologie şi Management în Industria Alimentară. Dep. Tehnologia şi Organizarea Alimentaţiei Publice. Chişinău: Tehnica UTM, 2016. 76 p. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/15390
dc.description Fişierul ataşat conţine: Cuprins, Introducere, Referinţe Bibliografice. Textul integral al publicației poate fi accesat pe site-ul http://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM. en_US
dc.description.abstract Suportul de curs este destinat studenţilor specialităţii 541.1.Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice pentru a facilita însuşirea materialului didactic la disciplina Analiza senzorială şi controlul tehno-chimic al produselor alimentaţiei publice. În lucrare sunt elucidate proprietăţile organoleptice specifice gustului, în special a savorilor elementare, tehnicile pentru perceperea optimală a savorilor, precum şi utilitatea gustului în domeniul alimentar. Scopul elaborării suportului de curs constă în ridicarea nivelului de instruire a studenţilor, formarea capacităţii lor de a percepe, a descrie, a aprecia calitatea organoleptică a alimentelor şi băuturilor. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject produse alimentare en_US
dc.subject alimentaţie publică en_US
dc.title Analiza senzorială şi controlul fizico-chimic al produselor alimentaţiei publice. Savoarea. Suport de curs en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account