dc.contributor.author | SANDULACHI, Luiza | |
dc.contributor.author | RUBŢOV, Silvia | |
dc.contributor.author | SANDU, Iulia | |
dc.date.accessioned | 2021-05-27T09:24:53Z | |
dc.date.available | 2021-05-27T09:24:53Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | SANDULACHI, Luiza, RUBŢOV, Silvia, SANDU Iulia. Microbiologia generală. Metode de examinare a caracterelor morfologice şi culturale ale microorganismelor. Indicaţii metodice. Univ. Tehn. a Moldovei, Fac. Tehnologia Alimentelor, Dep. Tehnologia Produselor Alimentare. Chişinău: Tehnica UTM, 2018. 57 p. ISBN 978-9975-45-517-6. | en_US |
dc.identifier.isbn | ISBN 978-9975-45-517-6 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/15278 | |
dc.description | Fişierul ataşat conţine: Introducere, Cuprins, Bibliografie. Textul integral al publicației poate fi accesat pe site-ul http://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM. | en_US |
dc.description.abstract | Indicaţiile metodice la disciplina Microbiologia generală sunt destinate studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor de la specialităţile Facultăţii Tehnologia Alimentelor. Materialul este prezentat în conformitate cu programul de învăţământ universitar. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | microbiologie | en_US |
dc.subject | fiziologia | en_US |
dc.subject | sistematica microorganismelor, | en_US |
dc.title | Microbiologia generală. Metode de examinare a caracterelor morfologice şi culturale ale microorganismelor. Indicaţii metodice | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
The following license files are associated with this item: