Note de curs /curs de lecţii: Recent submissions

  • MUSTEAŢĂ, Grigore; FURTUNA, Natalia (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2012)
    Materialul didactic în cauză îşi propune elucidarea unor teme care stau la baza studierii complexului aromatic al vinurilor, prezentînd informaţii despre compoziţie şi metode de analiză. Lucrarea este destinată studenţilor ...
  • BAERLE, Alexei; MACARI, Artur (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2014)
    Suportul teoretic de curs pentru disciplina “Modelarea matematică a experimentului” este destinat studenţilor ciclului 2 (masteranzilor) Facultăţii Tehnologia şi Managementul în Industria Alimentară a Universităţii Tehnice ...
  • SANDULACHI, Luiza; POPESCU, Liliana; BULGARU, Viorica (2015)
    Notele de curs la disciplina Microbiologia generală sunt destinate studenţilor de la specialităţile: 541.1 – Tehnologia şi Managementul Alimentaţiei Publice; 541.2 – Tehnologia Produselor Alimentare; 541.3 – Tehnologia ...
  • SANDULACHI, Luiza; POPESCU, Liliana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2015)
    Notele de curs la disciplina Microbiologia generală sunt destinate studenţilor de la specialităţile: 541.1 – Tehnologia şi Managementul Alimentaţiei Publice; 541.2 – Tehnologia Produselor Alimentare; 541.3 – Tehnologia ...
  • SANDULACHI, Luiza; BULGARU, Viorica (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2016)
    Notele de curs la disciplina „Microbiologia general” sunt destinate studenţilor de la specialităţile: 541.1 – Tehnologia şi Managementul Alimentaţiei Publice; 541.2 – Tehnologia Produselor Alimentare; 541.3 – Tehnologia ...
  • Rodica STURZA (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2015)
    Ces notes constituent une introduction aux lois et concepts qui gouvernent les propriétés cimiques de la matière et ses transformations. L’ouvrage est adressé aux étudiants de la Filière Francophone «Technologies Alimentaires».
  • BOEŞTEAN, Olga (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2016)
    În ultimele decenii, pe baza dezvoltării cercetărilor ştiinţifice, în industria de panificaţie a avut loc o diversificare şi modernizare a tehnologiilor de procesare. Prezenta lucrare conţine o diversă gamă de metode şi ...
  • SIMINIUC, Rodica; GUTIUM, Olga; REŞITCA, Vladislav; CHIRSANOVA, Aurica (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2016)
    Suportul de curs este destinat studenţilor specialităţii 541.1.Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice pentru a facilita însuşirea materialului didactic la disciplina Analiza senzorială şi controlul tehno-chimic ...
  • CIOBANU, Corina; DESEATNICOV, Olga; STURZA, Rodica (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Notele de curs Legislaţie alimentară cuprind elementele de bază ale cadrului legislativ-normativ în domeniul legislaţiei alimentelor în Republica Moldova, analiza elementelor esenţiale ale sistemului de siguranţă a ...
  • НЕТРЕБА, Наталья; САНДУЛАКИ, Елисавета (2018)
    Методические указания по дисциплине «Микробиология пищевых продуктов» предназначены для студентов специальностей 541.1 Технология и менеджмент общественного питания, 541.2 Технология пищевых продуктов Факультета Пищевых ...
  • SANDULACHI, Luiza; RUBŢOV, Silvia; SANDU, Iulia (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2018)
    Indicaţiile metodice la disciplina Microbiologia generală sunt destinate studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor de la specialităţile Facultăţii Tehnologia Alimentelor. Materialul este prezentat în conformitate cu ...
  • ZADOROJNÂI, Larisa (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2018)
    Lucrarea prezintă o sinteză a metodelor fizico-chimice de analiză, utilizate în cercetarea produselor alimentare şi farmaceutice.Poate servi drept suport pentru formarea specialiştilor în domeniul ştiinţelor agroalimen ...
  • ЧУМАК, Жорж; РЕШИТКА, Владислав; КИРСАНОВА, Аурика; КАПКАНАРЬ, Татьяна; БОАГИ, Евгения (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    «Общая технология пищевых производств» предназначена для ВУЗов и колледжей отделений Пищевых Технологий. В первой части данного издания приводятся сведения о химическом составе пищевых продуктов, свойства и роль компонентов ...
  • PALADI, Daniela; CAPCANARI, Tatiana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    Notele de curs sunt destinate studenților ciclului I, licență, specialitatea 541.1 Tehnologia și Managementul Alimentației Publice, specialitatea 541.2 Tehnologia Produselor Alimentare (filiera francofonă), specialitatea ...
  • VEREJAN, Ana; HARITONOV, Svetlana; SUBOTIN, Iurie (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    Cursul de chimie analitică este adresat, în principal, studenţilor de la Facultatea Tehnologia Alimentelor a Universităţii Tehnice a Moldovei, precum şi celor cărora noţiunile de chimie analitică le sunt necesare pentru ...
  • COVALIOV, Eugenia; SUHODOL, Natalia; DESEATNICOVA, Olga; STURZA, Rodica (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    Suportul de curs Legislație alimentară cuprinde elementele de bază ale cadrului legislativ normativ în domeniul legislației alimentelor în Republica Moldova, analiza elementelor esențiale ale sistemului de siguranță a ...
  • SCUTARU, Iurie (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2021)
    Notele de curs sunt destinate studenților de la specialitatea 541.3. Tehnologia vinului și produselor obținute prin fermentare, Departamentul Oenologie și Chimie, Facultatea Tehnologia Alimentelor, disciplina Oenochimie. ...
  • СУБОТИН, Юрий; ДРУЦЭ, Раиса (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    Данный цикл лекций предназначен для студентов технологических специальностей дневного и заочного отделений факультета Пищевых Производств.
  • MIJA, Nina (Tehnica UTM, 2019)
    Notele de curs prezente au caracter integrativ și sunt destinate studenților, care tind să exploreze multiplele domenii de cunoaștere și dezvoltare a conceptelor de produs alimentar, tehnologie de prelucrare a produsului ...

Search DSpace


Browse

My Account