Browsing 2023 by Title

Sort by: Order: Results:

  • HORTIUC, Maria; RADU, Oxana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    Scopul lucrării: studierea particularităților alimentației copiilor cu dizabilități intelectuale și elaborarea recomandărilor pentru îmbunătățirea alimentației lor în instituțiile de învățământ din Republica Moldova. ...
  • SUBOTIN, Stela (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    Scopul tezei de master constă în evaluarea politicii de securitate alimentară, guvernanța și realizările cheie ale asigurării securității alimentare la nivel național în Republica Moldova. Pentru realizarea scopului propus ...
  • CEBOTARU, Eugeniu (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    Tema acestei lucrări este Conținutul de calciu în rațiile alimentare a elevilor din Municipiul Chișinău. Scopul lucrării date este Studierea conținutului de calciu în rațiile alimentare a elevilor din Municipiul Chișinău.
  • GAICEAN, Alina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    În cadrul acestei teze de master, a fost efectuat un studiu al corelației între nutriție și tulburări din spectrul autist (TSА) la copiii di Republica Moldova.
  • CRAVCENCO, Nina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    Целью данной работы является оценка нутритивного статуса железа у учеников, питающихся в таких школах, а рабочим материалом послужило меню и ученики теоретического лицея «Академик Константин Сибирский» - Кишинев.
  • ZАMFIR, Irinа (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    Sсорul luсrării еlаbоrаtе: аnаlizа influеnțеi difеritоr mеtоdе dе рăstаrе а соаrnеlоr аsuрrа рrорriеtățilоr fiziсо сhimiсе și nutrivе а асеstоrа și са urmаrе аlеgеrеа mеtоdеi орtimе dе рăstrаrе. Оbiесtivеlе еsеnțiаlе ...
  • JECOV, Denis (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    В процессе изучения и сбора информации с многочисленных источников, в ходе работы были выявлены и аргументированы основные аспекты, необходимые для качественного ресторанного менеджмента. Задачей данной работы является ...
  • ROTARU, Marius-Octavian (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    Teza vizează analiza, cercetarea și găsirea posibilităților de optimizare si dezvoltare a companiei Paninella.
  • SPORTOVA, Elina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    Основными целями данной работы являются анализ сектора HoReCa на территории Республики Молдова, а также рассмотрение инновационного оборудования и крупных поставщиков. Задачами работы являются исследование теоретических ...
  • REBEJA, Nadejda (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    Scopul tezei: analiza activității întreprinderii de catering spitalicesc în cadrul instituției internaționale Medpark și propunerea anumitor optimizări, pentru îmbunătățirea serviciilor prestate de către I.C.S. Sbora Service ...
  • ROTARI, Iana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    În lucrarea dată a fost elaborată tehnologia de obţinere a emulsiilor de tip maioneză pe bază de amestec de ulei de floarea soarelui şi ulei din semințe de struguri. Astfel s-au obţinut emulsii cu 50% grăsime, cu diferite ...
  • OLARU, Alina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    Scopul cercetării constă în valorificarea si identificarea compușilor biologic activi din diferite tipuri de aloe , analiza influentei metodelor de prelucrare asupra conservării compușilor biologic activi din aloe, creșterea ...
  • ALEXEI, Irina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    Scopul tezei de master a fost de a studia posibilitatea de valorificare a gutuiului în obținerea unor băuturi de tip lichioruri. Pentru atingerea acestui scop au fost trasate următoarele obiective: de a realiza un studiu ...
  • BOTNARI, Victoria (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    Scopul tezei de master a fost de a studia posibilitatea de valorificare a porumbelelor în obținerea unor băuturi spirtoase de tipul lichiorului. Pentru realizarea scopului tezei de master au fost stabilite următoarele ...

Search DSpace


Browse

My Account