IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova
Search
Login
Home
→
Facultatea Tehnologia Alimentelor
→
Publicații didactice
→
Ghiduri (recomandări, indicaţii) metodice /metodologice
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 6 out of a total of 6 results for collection: Ghiduri (recomandări, indicaţii) metodice /metodologice.
(0.007 seconds)
Now showing items 1-6 of 6
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Принципы и методы консервирования пищевых продуктов. Методические указания к лабораторным работам.
MACARI, A.
;
GRUMEZA, I.
;
CUȘMENCO, T.
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2020
)
Principii şi metode de conservare a produselor alimentare. Indicații metodice privind efectuarea lucrărilor de laborator.
MACARI, A.
;
GRUMEZA, I.
;
CUȘMENCO, T.
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2020
)
Tehnologia produselor de cofetărie. Indicaţii metodice pentru efectuarea lucrărilor de laborator.
BANTEA-ZAGAREANU, Valentina
;
CUŞMENCO, Tatiana
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2018
)
Programa şi indicaţiile metodice privind desfăşurarea practicii şi susţinerea raportului de către studenţii ciclului 1 – Licenţă: specialitatea 541.1 Tehnologia Alimentaţiei Publice
CAPCANARI, Tatiana
;
DESEATNICOV, Olga
;
PALADI, Daniela
;
SUHODOL, Natalia
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2017
)
Tehnologia panificaţiei. Indicaţii metodice privind elaborarea proiectului de an
BOEŞTEAN, Olga
;
GHENDOV-MOŞANU, Aliona
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2016
)
Analiza senzorială a produselor alimentare: Complex metodic de instruire
DODON, Adelina
;
BANTEA-ZAGAREANU, Valentina
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2014
)
Now showing items 1-6 of 6
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
BANTEA-ZAGAREANU, Valentina (2)
CUȘMENCO, T. (2)
GRUMEZA, I. (2)
MACARI, A. (2)
BOEŞTEAN, Olga (1)
CAPCANARI, Tatiana (1)
CUŞMENCO, Tatiana (1)
DESEATNICOV, Olga (1)
DODON, Adelina (1)
GHENDOV-MOŞANU, Aliona (1)
... View More
Subject
materiale didactice (6)
publicaţii UTM (6)
conservarea produselor alimentare (2)
alimentaţie publică (1)
analiza senzorială (1)
metode (1)
panificaţie (1)
practică de licenţă (1)
principii (1)
produse alimentare (1)
... View More
Date Issued
2020 (2)
2014 (1)
2016 (1)
2017 (1)
2018 (1)
Has File(s)
Yes (6)