IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova
Search
Login
Home
→
Facultatea Tehnologia Alimentelor
→
Teze de master
→
Program de studii - Managementul Restaurantelor şi a Serviciilor de Catering
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 9 out of a total of 9 results for community: Program de studii - Managementul Restaurantelor şi a Serviciilor de Catering.
(0.009 seconds)
Now showing items 1-9 of 9
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Valorificarea compușilor biologic activi din usturoi fermentat (Allium sativum) în scopul obținerii produselor alimentare funcționale
MAȘCAUȚAN, Zina
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Elaborarea si implementarea serviciilor de tip catering pentru întreprinderea «Digital Park»
PILEAVSCHI, Ecaterina
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Valorificarea potențială a deșeurilor agroindustriale în Republica Moldova
URSU, Mihaela
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Aspecte teoretice ale activității de marketing in cadrul întreprinderii „Imperial Vin”
IGNATENCO, Vlad
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Evaluarea principalilor parametri fizico-chimici a migdalelor pentru utilizarea lor sub forma de lapte vegetal
CUȘNIR, Nadejda
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Elaborarea și implementarea sistemului de management al calității ISO 22000:2018 la întreprindere SRL Ferex GB
BARSEGHYAN, Așot
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Estimarea conținutului de calciu in rațiile alimentare a copiilor instituționalizați din municipiului Chișinau
BANTUȘ, Silvia
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Tehnologia de obținere a bomboanelor funcționale cu oțet de vin. Valorificarea oțetului
BEM, Margarita
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Particularitățile alimentare ale populației adulte (40‐70 ani) a Republicii Moldova
DODON, Jana
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Now showing items 1-9 of 9
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
BANTUȘ, Silvia (1)
BARSEGHYAN, Așot (1)
BEM, Margarita (1)
CUȘNIR, Nadejda (1)
DODON, Jana (1)
IGNATENCO, Vlad (1)
MAȘCAUȚAN, Zina (1)
PILEAVSCHI, Ecaterina (1)
URSU, Mihaela (1)
Subject
ail noir (1)
alimentarea populației (1)
alimentația copiilor (1)
almonds (1)
bomboane (1)
candies (1)
ciocolată (1)
composés bioactifs (1)
compuși biologic activi (1)
deșeuri agroindustriale (1)
... View More
Date Issued
2022 (9)
Has File(s)
Yes (9)