IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Program de studii - Managementul Restaurantelor şi a Serviciilor de Catering by Subject "wine vinegar"

Browsing Program de studii - Managementul Restaurantelor şi a Serviciilor de Catering by Subject "wine vinegar"

Sort by: Order: Results:

  • MARCU, Oxana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    Scopul tezei de master „Optimizarea tehnologiei de obținerea oțetului de vin” constă în obținerea oțetului de vin prin fermentarea acetică naturală cu ajutorul diferitor materiale de substrat. Unul din obiectivele lucrării ...
  • SUCONIC, Renat (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    Scopul tezei de master „Valorificarea oțetului de vin ca materie primă pentru obținerea băuturilor nealcoolice” constă în obţinerea băuturilor nealcoolice bazate pe oțet de vin alb cu diferite fructe/pomușoare și plante ...

Search DSpace


Browse

My Account