IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Program de studii - Managementul Restaurantelor şi a Serviciilor de Catering by Author "DESEATNICOVA, Olga"

Browsing Program de studii - Managementul Restaurantelor şi a Serviciilor de Catering by Author "DESEATNICOVA, Olga"

Sort by: Order: Results:

  • AVTUDOV, Victoria (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2016)
    Efectuînd studiul alimentației elevilor din cadrul Școlii Profesionale din c. Bubuieci s-au observat unele neajunsuri care pot avea un impact negativ asupra sănătății elevilor. În lucrare au fost analizate meniurile cantinei ...
  • TALPA, Inga (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    Teza cu titlul “Conceperea şi elaborarea modelului unităţii de alimentaţie a elevilor din mun. Chişinău prin sistemul catering” este structurată în 3 capitole, prezentate pe 72 de pagini. În primul capitol este prezentat ...
  • CRAVCENCO, Nina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    Целью данной работы является оценка нутритивного статуса железа у учеников, питающихся в таких школах, а рабочим материалом послужило меню и ученики теоретического лицея «Академик Константин Сибирский» - Кишинев.
  • FETELEU, Elena (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    Sarcina de a crește valoarea biologică a pastelor poate fi rezolvată prin introducerea unor tipuri suplimentare de materii prime sau aditivi cu un conținut mai mare de nutrienți în comparație cu făina. Introducerea ...
  • TIMUȘ, Irina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    În cadrul tezei de master cu titlul ,, Tehnologia de fabricare a unui produs de panificație achlorid” au fost cercetat consumul de sare în lume și în Republica Moldova, consecințele consumului excesiv de sare, principalele ...
  • LOZOVAN, Daniela (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2021)
    Основной целью дипломной работы является разработка технологии мучного кондитерского изделия с функциональными свойствами с использованием порошка кожицы винограда. В введении обоснована актуальность, сформулированы цели ...
  • ROTARI, Iana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    În lucrarea dată a fost elaborată tehnologia de obţinere a emulsiilor de tip maioneză pe bază de amestec de ulei de floarea soarelui şi ulei din semințe de struguri. Astfel s-au obţinut emulsii cu 50% grăsime, cu diferite ...
  • BUZIN, Linda (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2016)
    În lucrarea de față au fost analizate tendințele moderne existente pe piața serviciilor de restaurație care sunt aplicate nemijlocit în unitățile de alimentație publică din mun. Chișinău.
  • URSU, Mihaela (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2022)
    Strugurii recoltați la nivel mondial sunt utilizați în vinificație, iar odată cu dezvoltatea acestei industrii crește și volumul de subproduse însoțite, cum ar fi tescovină de struguri, semințe, etc. Aceste produse sunt ...

Search DSpace


Browse

My Account