Show simple item record

dc.contributor.author CARTAŞEV, Anatoli
dc.contributor.author NECRÎLOVA, Liudmila
dc.contributor.author BOGDAN, Nina
dc.contributor.author COEV, Ghenadie
dc.contributor.author GRUMEZA, Irina
dc.date.accessioned 2023-12-28T10:02:42Z
dc.date.available 2023-12-28T10:02:42Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation CARTAŞEV, Anatoli et al. Procedeul de fabricare a brânzei în saramură. In: Salonul Inovării şi Cercetării UGAL INVENT 2019: lucrări ed. a 4-a., 16-18 Octombrie 2019, Galaţi, Romania, 2019, p. 54. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/25610
dc.description Categoria invenției - A.8. Alimente - Băuturi - Cosmetice - Materiale pentru igienă - Medicamente en_US
dc.description.abstract Invenţia se referă la industria laptelui, şi anume la brânză în saramură din amestec de lapte de capră și de oaie în raport 1:1, și include pasteurizarea amestecului la 68 °С timp de 20 min, pregătirea amestecului pentru închegarea aplicarea până la 1,5 % cultură de bacterii lactice autohtone Lactococcus lactis subp. lactis CNMN-LB-75, Lactococcus lactis subp. cremoris CNMN-LB-78, Streptococcus thermophilus CNMN-LB-50, Streptococcus thermophilus CNMN LB-51, Lactobacillus bulgaricus CNMN-LB-42 în raport 3:3:2:2:1, închegarea amestecului, prelucrarea coagulului, presarea, sărarea, maturarea. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject brânză en_US
dc.subject lapte de capră en_US
dc.subject lapte de oaie en_US
dc.title Procedeul de fabricare a brânzei în saramură en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

  • 2019
    Salonul Inovării și Cercetării. Ediţia a IV-a, 16-18 octombrie 2019

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account