IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Procedeu de fabricare a pâinii cu adaos de CO2 - şrot din deşeuri de tomate

Show simple item record

dc.contributor.author MIGALATIEV, Olga
dc.contributor.author CARELINA, Marina
dc.contributor.author CARAGIA, Vavil
dc.contributor.author DRAGANOVA, Elena
dc.contributor.author GORDEEVA, Valentina
dc.date.accessioned 2023-12-28T09:31:59Z
dc.date.available 2023-12-28T09:31:59Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation MIGALATIEV, Olga et al. Procedeu de fabricare a pâinii cu adaos de CO2 - şrot din deşeuri de tomate. In: Salonul Inovării şi Cercetării UGAL INVENT 2019: lucrări ed. a 4-a., 16-18 Octombrie 2019, Galaţi, Romania, 2019, pp. 51-52. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/25608
dc.description Categoria invenției - A.8. Alimente - Băuturi - Cosmetice - Materiale pentru igienă - Medicamente en_US
dc.description.abstract Rezultatul invenţiei constă în elaborarea unui procedeu tehnologic de fortificare a pâinii din faină de grâu de calitate superioară cu fibre alimentare din materii prime secundare de origine vegetală şi ameliorarea proprietăţilor fizico-chimice şi organoleptice. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject fortificarea pâinii en_US
dc.subject pâine din faină de grâu en_US
dc.subject fibre alimentare en_US
dc.subject şroturi din deşeuri de tomate en_US
dc.title Procedeu de fabricare a pâinii cu adaos de CO2 - şrot din deşeuri de tomate en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

  • 2019
    Salonul Inovării și Cercetării. Ediţia a IV-a, 16-18 octombrie 2019

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account