IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Secția Știința Alimentelor by Author "CAPCANARI, Tatiana"

Browsing Secția Știința Alimentelor by Author "CAPCANARI, Tatiana"

Sort by: Order: Results:

  • POJOGA, Nikoleta; COJOCARI, Alexandrina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    Proteinele sunt compuși organici macromoleculari constituiți din lanțuri simple sau complexe polipeptidice, ce au ca unități resturi de aminoacizi. Acestea sunt esențiale pentru o bună funcționare și dezvoltare a organismului ...
  • GALCHINA, Iulia (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    In this work, the evolution of life will be reviewed from the point of view of improving the quality of nutrition. To begin with the development of agriculture and animal husbandry allowed humans to cultivate crops and ...
  • SURDU, Adelina; ZAHARIA, Mihaela (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    Efectele pozitive ale fibrelor alimentare asupra sănătății sunt recunoscute pe scară largă. Fibrele alimentare pot avea efecte multiple asupra funcției gastro-intestinale (GI), inclusiv timpul de tranzit GI și vâscozitatea ...
  • NEGOIȚA, Cătălina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    Cannabis sativa L. est une plante annuelle, originaire d'Asie centrale. Le chanvre produit des matières premières avec des applications commerciales distinctes - fibres, graines, noyau de bois, étant une culture pleinement ...

Search DSpace


Browse

My Account