IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova
Search
Login
Home
→
Facultatea Tehnologia Alimentelor
→
Teze de master
→
Program de studii - Managementul Restaurantelor şi a Serviciilor de Catering
→
2022
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 16 results for collection: 2022.
(0.012 seconds)
Now showing items 1-10 of 16
1
2
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Valorificarea compușilor biologic activi din usturoi fermentat (Allium sativum) în scopul obținerii produselor alimentare funcționale
MAȘCAUȚAN, Zina
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Elaborarea si implementarea serviciilor de tip catering pentru întreprinderea «Digital Park»
PILEAVSCHI, Ecaterina
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Tehnologia de fabricare a unui produs de patiserie cu proprietăți funcționale
LOZOVAN, Daniela
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2021
)
Analiza activității de management în cadrul întreprinderilor specializate în organizarea meselor festive, studiul de caz restaurantul „Golden Lion”, S.R.L. Celebration Group, mun. Chișinău
PORFIREANU, Olga
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2021
)
Valorificarea potențială a deșeurilor agroindustriale în Republica Moldova
URSU, Mihaela
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Valorificarea mierii de albine în fabricarea băuturilor de tip hidromel
ȘARAFAN, Vladimir
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2021
)
Tehnologia de fabricarea a unui produs de desert cu valoarea biologica ridicată
RUSEVA, Olga
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2021
)
Determinarea conținutului de fier și zinc în rațiile alimentare a copiilor din instituțiile de educație timpurie din orașul Chișinău
PRICOCHI, Antoni
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2021
)
Aspecte teoretice ale activității de marketing in cadrul întreprinderii „Imperial Vin”
IGNATENCO, Vlad
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Studiul potențialului funcțional și nutritiv al produselor alimentare pe bază de amarant (Amaránthus L.)
ZONTOVA, Irina
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2021
)
Now showing items 1-10 of 16
1
2
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
BANTUȘ, Silvia (1)
BARSEGHYAN, Așot (1)
BEM, Margarita (1)
CUȘNIR, Nadejda (1)
DODON, Jana (1)
IALAMOVA, Anastasia (1)
IGNATENCO, Vlad (1)
LOZOVAN, Daniela (1)
MAȘCAUȚAN, Zina (1)
PILEAVSCHI, Ecaterina (1)
... View More
Subject
patiserie (2)
мучные изделия (2)
ail noir (1)
alimentarea populației (1)
alimentația copiilor (1)
almonds (1)
amarant (1)
amaranth (1)
bomboane (1)
candies (1)
... View More
Date Issued
2022 (9)
2021 (7)
Has File(s)
Yes (16)