dc.contributor.author | GHENDOV -MOȘANU, Aliona | |
dc.date.accessioned | 2022-01-14T10:17:34Z | |
dc.date.available | 2022-01-14T10:17:34Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | GHENDOV-MOȘANU, Aliona. Coloranți naturali în concepția alimentației sănătoase. In: Yesterday’s heritage – implications for the development of tomorrow’s sustainable society: mater. conf. intern, ed. 3, 11-12 februarie 2021, Chişinău, Republica Moldova, 2021, pp. 111-112. | en_US |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/18766 | |
dc.description.abstract | Înlocuirea coloranților sintetici cu compuși de origine naturală obținuți din fructe de pădure (aronia, cătină, măceș, păducel) în produsele alimentare este actuală. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Academia de Ştiinţe a Moldovei | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | coloranți | en_US |
dc.subject | aronia | en_US |
dc.subject | cătină | en_US |
dc.subject | măceș | en_US |
dc.subject | păducel | en_US |
dc.title | Coloranți naturali în concepția alimentației sănătoase | en_US |
dc.type | Article | en_US |
The following license files are associated with this item: