IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Analiza activității de management în cadrul întreprinderii de alimentație publică rețeaua de patiserie"La Mămuca"

Show simple item record

dc.contributor.advisor CAPCANARI, Tatiana
dc.contributor.author CICHIR, Eugeniu
dc.date.accessioned 2021-07-29T11:38:03Z
dc.date.available 2021-07-29T11:38:03Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation CICHIR, Eugeniu. Analiza activității de management în cadrul întreprinderii de alimentație publică rețeaua de patiserie"La Mămuca": tz. de master: Programul de studiu: Managementul Restaurantelor şi a Serviciilor de Catering. Cond. şt. Tatiana CAPCANARI. Universitatea Tehnică a Moldovei. Chişinău, 2019. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/16661
dc.description Fișierul atașat conține: Rezumat, Cuprins, Bibliografie. en_US
dc.description.abstract Elaborînd această lucrare am analizată activitatea intreprinderei SC "Stropsa Alexandra" SRL Adică reteau de patiserie "La Mămuca" care are o activitate pe piață municipiului Chișinău deacum 5 ani . Am analizat la general tendințele pieții de street-food și produsele comercializate în locațiile depe străzile Chișinăului făcînd o comparație cu patiseria "La Mămuca". Am analizat indici tehnico-economici pe parcursul activității și sistemul de gestionare a companiei. Am analizat Furnizorii companiei care își aduc aportul său în activitatea și prosperarea rețelei de patiserie "La Mămuca". Am analizat sortimentul de produse și modul de prepararea lor în cadrul secției de producere a patiseriei, și managementul de control al calității care este conform unor Standarde de firmă. Am elaborat un plan HACCP pentru producerea produselor de patiserie. en_US
dc.description.abstract Elaborating this paper we analyzed the activity of the company SC "Stropsa Alexandra" SRL That is, the pastry network "La Mămuca" which has an activity on the market of Chisinau municipality for 5 years. We analyzed in general the trends of the street food market and the products marketed in the locations on the streets of Chisinau, comparing it with the pastry shop "La Mămuca". We analyzed technical-economic indices during the activity and the management system of the company. We have analyzed the suppliers of the company that make their contribution in the activity and prosperity of the pastry network "La Mămuca". We analyzed the assortment of products and how to prepare them within the production section of the confectionery, and the quality control management that is in accordance with Company Standards. We have developed a HACCP plan for the production of pastry products.
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject reţea de patiserie "La Mămuca" en_US
dc.subject produse de patiserie en_US
dc.subject managementul calității en_US
dc.subject pastry network "La Mămuca" en_US
dc.subject pastry en_US
dc.subject quality control management en_US
dc.title Analiza activității de management în cadrul întreprinderii de alimentație publică rețeaua de patiserie"La Mămuca" en_US
dc.type Thesis en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account