IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Analiza structurii fizico-chimice a strugurilor la soiurile pentru struguri de vin omologate în R. Moldova. Indicaţii metodice destinate studenţilor anului III-IV, specialitatea 2204, Tehnologia vinului şi a produselor obţinute prin fermentare

Show simple item record

dc.contributor.author ARHIP, Vasile
dc.contributor.author SCLIFOS, Aliona
dc.contributor.author SCUTARU, Aliona
dc.date.accessioned 2021-06-10T14:35:54Z
dc.date.available 2021-06-10T14:35:54Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation ARHIP, Vasile, SCLIFOS, Aliona, SCUTARU, Aliona. Analiza structurii fizico-chimice a strugurilor la soiurile pentru struguri de vin omologate în R. Moldova. Indicaţii metodice destinate studenţilor anului III-IV, specialitatea 2204, Tehnologia vinului şi a produselor obţinute prin fermentare. Univ. Tehn. a Moldovei, Fac. Tehnologie şi Manăgement în Industria Alimentară, Cat. Enologie. Chişinău: Tehnica UTM, 2012. 39 p. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/15806
dc.description Fişierul ataşat conţine: Cuprins, Bibliografie. Textul integral al publicației poate fi accesat pe site-ul http://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM. en_US
dc.description.abstract Prezenta indicaţie metodică cuprinde structura fizico-chimică a soiurilor pentru struguri de vin omologate şi cultivate în R. Moldova. Lucrarea este destinată studenţilor specialităţii ”Tehnologia vinului şi a produselor obţinute prin fermentare” în scopul elaborării proiectelor de an şi a proiectelor de licenţă la specialitate. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject struguri de viţă de vie en_US
dc.subject struguri cu bobul alb en_US
dc.subject struguri cu bobul roşu en_US
dc.subject compuşi fenolici en_US
dc.title Analiza structurii fizico-chimice a strugurilor la soiurile pentru struguri de vin omologate în R. Moldova. Indicaţii metodice destinate studenţilor anului III-IV, specialitatea 2204, Tehnologia vinului şi a produselor obţinute prin fermentare en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account