IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova
Search
Login
Home
→
Facultatea Tehnologia Alimentelor
→
Publicații didactice
→
Ghiduri (recomandări, indicaţii) metodice /metodologice
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 8 out of a total of 8 results for collection: Ghiduri (recomandări, indicaţii) metodice /metodologice.
(0.005 seconds)
Now showing items 1-8 of 8
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Chimie generală şi anorganica. Ghid de laborator
VEREJAN, Ana
;
DRAGANCEA, Veronica
;
HARITONOV, Svetlana
;
SUBOTIN, Iurie
;
DRUŢĂ, Raisa
;
MUNTEANU, Diana
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2021
)
Controlul fizico-chimic al produselor alimentare. Indicaţii metodice privind efectuarea lucrărilor de laborator. Partea I
BULGARU, Viorica
;
POPESCU, Liliana
;
BANTEA-ZAGAREANU, Valentina
;
MACARI, Artur
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2021
)
Aplicarea spectroscopiei ultraviolet-vizibile în studiul produselor vitivinicole. Indicații metodice privind aplicarea spectroscopiei ultraviolet-vizibile la elaborarea tezelor de licență, master și doctor în domeniul oenologiei
SCUTARU, Iurie
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2021
)
Tehnologia produselor alimentare 4: Îndrumar metodic pentru efectuarea lucrărilor de laborator (Tehnologia panificaţiei)
BOEŞTEAN, Olga
;
NETREBA, Natalia
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2021
)
Ghid de bune practici al specialistului în panificație
RACU, Zinaida
;
EFREMOV, Cristina
;
JUC, Mariana
(
Școala Profesională nr. 5, mun. Chișinău
,
2021
)
Tehnologia vinului și a produselor obținute prin fermentare. Ghid metodic pentru viticultură
ARHIP, Vasile
;
NAZARIA, Aliona
;
STRATAN, Alexandra
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2021
)
Fiziologie umană. Îndrumar de laborator
MIJA, Nina
;
PALADI, Daniela
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2021
)
Programa şi indicaţiile metodice privind desfăşurarea practicii şi susţinerii raportului practicii. Specialitatea 1010.1. Servicii publice de nutriție. Ciclul I – Licenţă
COVALIOV, Eugenia
;
PALADI, Daniela
;
CAPCANARI, Tatiana
;
CHIRSANOVA, Aurica
(
Tehnica UTM
,
2021
)
Now showing items 1-8 of 8
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
PALADI, Daniela (2)
ARHIP, Vasile (1)
BANTEA-ZAGAREANU, Valentina (1)
BOEŞTEAN, Olga (1)
BULGARU, Viorica (1)
CAPCANARI, Tatiana (1)
CHIRSANOVA, Aurica (1)
COVALIOV, Eugenia (1)
DRAGANCEA, Veronica (1)
DRUŢĂ, Raisa (1)
... View More
Subject
aluat (1)
calitatea pâinii (1)
chimia anorganică (1)
chimia generală (1)
colesterol (1)
deșeurile industriei vitivinicole (1)
digestie (1)
distilate (1)
ghiduri de laborator (1)
indicaţii metodice (1)
... View More
Date Issued
2021 (8)
Has File(s)
Yes (8)