Abstract:
Prezentul îndrumar metodic este întocmit pe baza recomandărilor
didactico-metodice ale programelor tipice şi este conceput pentru a
acoperi programul analitic la disciplinele Tehnologia produselor
alimentare IV, Controlul fizico-chimic al produselor alimentare şi Analiza
senzorială a produselor alimentare.
Scopul elaborării actualului îndrumar metodic este ridicarea
nivelului de pregătire a studenţilor şi apropierea maximă a activităţii
acestora de condiţiile de producţie.
Indicaţiile metodice pentru efectuarea lucrărilor de laborator la
disciplina Tehnologia produselor alimentare IV sunt destinate studenţilor
programului de studiu 0721.2 Tehnologia produselor alimentare,
Facultatea Tehnologia Alimentelor, cu forma de învăţământ la zi şi cu
frecvenţă redusă.
Materialul este prezentat în conformitate cu programul de
învăţământ universitar. În lucrare sunt incluse: proba de coacere a pâinii,
metode de preparare a aluatului pentru fabricarea produselor de
panificaţie, controlul senzorial şi fizico-chimic al produsului finit,
influenţa modului de preparare a aluatului asupra mersului procesului
tehnologic şi calităţii pâinii.
Description:
Fişierul ataşat conţine: Introducere, Cuprins, Bibliografie. Textul integral al publicației poate fi accesat pe site-ul http://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM.