IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Publicații didactice by Author "MUSTEAŢĂ, Grigore"

Browsing Publicații didactice by Author "MUSTEAŢĂ, Grigore"

Sort by: Order: Results:

  • MUSTEAŢĂ, Grigore; POPOV, Vasilina; COVACI, Ecaterina; FURTUNA, Natalia (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2014)
    Lucrarea este elaborată în conformitate cu programul de învăţămînt la disciplina Bazele analizei organoleptice, fiind destinată studenţilor specialităţilor tehnologice cu forma de studii la zi şi cu frecvenţă redusă. Una ...
  • MUSTEAŢĂ, Grigore; FURTUNA, Natalia (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2012)
    Materialul didactic în cauză îşi propune elucidarea unor teme care stau la baza studierii complexului aromatic al vinurilor, prezentînd informaţii despre compoziţie şi metode de analiză. Lucrarea este destinată studenţilor ...
  • MUSTEAŢĂ, Grigore; ZGARDAN, Dan (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2015)
    Prezenta lucrare a fost concepută de către autori ca manual de biochimie care să vină în ajutorul studenţilor şi al specialiştilor din diferite ramuri ale industriei alimentare.
  • MUSTEAŢĂ, Grigore; ZGARDAN, Dan; FURTUNĂ, Natalia (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2013)
    Dintre cele trei componente ale paradigmei educaţionale, predare – învăţare – evaluare, ultima este considerată un act didactic complex şi foarte important al învăţământului superior. Lucrarea îşi propune prezentarea ...
  • BĂLĂNUŢĂ, Anatol; MUSTEAŢĂ, Grigore; GHERCIU-MUSTEAŢĂ, Lidia; POPOV, Vasilina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2012)
    Lucrarea include părţile teoretică şi practică ale metodelor de rezolvare a problemelor referitoare la calculele tehnologice în vinificaţia primară. Este destinată studenţilor anului 2 U secţia cu frecvenţă la zi şi cu ...
  • MUSTEAŢĂ, Grigore; SCLIFOS, Aliona; GHERCIU-MUSTEAŢĂ, Lidia; COVACI, Ecaterina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Îndrumarul este destinat studenţilor anilor 4 (U) ai secţiilor de zi Şi cu frecvenţă redusă pentru specialitatea 541.3 Tehnologia vinului Şi produselor obţinute prin fermentare, Facultatea Tehnologii Alimentare. Lucrarea ...

Search DSpace


Browse

My Account