IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Colecția instituțională by Subject "iaurt"

Browsing Colecția instituțională by Subject "iaurt"

Sort by: Order: Results:

  • CUȘMENCO, Tatiana; MACARI, Artur; BULGARU, Viorica; NETREBA, Natalia; DIANU, Irina; SANDU, Iuliana (Technical University of Moldova, 2023)
    In recent times, yoghurt supplemented with fruits or berries has a higher antioxidant activity, the acid taste is mitigated, it has a richer nutritional value. Aronia (malic acid predominantes), raspberry and strawberry ...
  • GÎNCU, Ecaterina; CHIRSANOVA, Aurica; COVALIOV, Eugenia; RESITCA, Vladislav; CAPCANARI, Tatiana; BOIȘTEAN, Alina (Technical University "Gheorghe Asachi" of Iași, 2021)
    Problemă pe care o rezolvă invenţia constă în obținerea iaurtului cu pulbere de topinambur (Helianthus tuberosus), cu un conținut ridicat de inulină care se caracterizează printr-un efect prebiotic, stimulează creșterea ...
  • POPESCU, Liliana; GHENDOV-MOŞANU, Aliona; STURZA, Rodica; PATRAŞ, Antoanela; LUNG, Ildiko; OPRIŞ, Ocsana- Ileana; SORAN, Maria-Loredana (Technical University "Gheorghe Asachi" of Iași, 2021)
    Invenția se referă la industria laptelui, și anume la procedeul de fabricare a iaurtului cu valoare biologică înaltă. Procedeul, conform invenției, include standardizare laptelui, omogenizarea, pasteurizarea, ...

Search DSpace


Browse

My Account