Browsing Brevete by Author "POPESCU, Liliana"

Sort by: Order: Results:

  • SIMINIUC, Rodica; COŞCIUG, Lidia; BULGARU, Viorica; POPESCU, Liliana; DUPOUY, Eleonora (Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova, 2012-02-29)
    Invenţia se referă la industria alimentară, şi anume la fabricarea produselor de patiserie, în particular a biscuiţilor aglutenici. Biscuiţii aglutenici, conform invenţiei, sunt fabricaţi din făină de soriz, zahăr, ouă, ...
  • GHENDOV-MOŞANU, Aliona; POPESCU, Liliana; STURZA, Rodica; LUNG, Ildiko; OPRIŞ, Ocsana-Ileana; SORAN, Maria-Loredana (Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova, 2018-11-30)
    Invenţia se referă la industria laptelui, şi anume la un procedeu de fabricare a cremei de brânză funcţionale. Procedeul, conform invenţiei, include amestecarea brânzei cu un conţinut de grăsimi de 0...5% cu smântână dulce ...
  • GHENDOV-MOŞANU, Aliona; POPESCU, Liliana; STURZA, Rodica; LUNG, Ildiko; OPRIŞ, Ocsana-Ileana; SORAN, Maria-Loredana; STAN, Manuela Cristina (Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova, 2018-11-30)
    Invenţia se referă la industria laptelui, şi anume la un procedeu de fabricare a desertului de brânză funcţional. Procedeul, conform invenţiei, include amestecarea brânzei cu un conţinut de grăsimi de 0...9% cu sirop de ...
  • POPESCU, Liliana; SAVCENCO, Alexandra; BAERLE, Alexei; TATAROV, Pavel; GHENDOV-MOŞANU, Aliona; STURZA, Rodica; PATRAŞ, Antoanela (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, 2022-06-30)
    Invenţia se referă la industria laptelui, şi anume la un procedeu de fabricare a iaurtului. Procedeul, conform invenției, include amestecarea laptelui cu lapte praf degresat și cu colorant galben din petale de șofrănel, ...
  • POPESCU, Liliana; GHENDOV-MOŞANU, Aliona; STURZA, Rodica; PATRAŞ, Antoanela; LUNG, Ildiko; OPRIŞ, Ocsana-Ileana; SORAN, Maria-Loredana (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova, 2021-02-28)
    Invenţia se referă la industria laptelui, şi anume la un procedeu de fabricare a iaurtului cu valoare biologică înaltă. Procedeul, conform invenţiei,include standardizarea laptelui, pasteurizarea, răcirea,însămânţarea cu ...
  • POPESCU, Liliana; GHENDOV-MOŞANU, Aliona; STURZA, Rodica; COJOCARI, Daniela; BALAN, Greta; BULGARU, Viorica (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova, 2020-08-30)
    Invenţia se referă la industria laptelui, şi anume la un procedeu de fabricare a îngheţatei. Procedeul, conform invenţiei, include prepararea mixului din lapte normalizat, smântână dulce, lapte degresat praf, zahăr, dextroză, ...
  • BULGARU, Viorica; POPESCU, Liliana; DUDUŞ, Veaceslav (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, 2022-11-30)
    Invenţia se referă la industria cărnii, şi anume la un procedeu de maturare prin uscare a cărnii de bovină. Procedeul, conform invenţiei, include obţine-rea secţiunilor distincte de carne, plasarea acestora în camera de ...
  • RADU, Oxana; POPESCU, Liliana; TATAROV, Pavel; BAERLE, Alexei (Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova, 2018-09-30)
    Invenţia se referă la industria alimentară, şi anume la un procedeu de obţinere a amestecului de grăsimi tartinabile pe bază de smântână dulce. Procedeul, conform invenţiei, include amestecarea grăsimii vegetale cu un ...
  • GÎNCU, Ecaterina; CHIRSANOVA, Aurica; POPESCU, Liliana; REŞITCA, Vladislav; CAPCANARI, Tatiana; BOIŞTEAN, Alina (Agentia de Stat pentru Proprietatea Intelectuala a Republicii Moldova (AGEPI), 2021-11-30)
    Invenţia se referă la industria laptelui, şi anume la un procedeu de obţinere a iaurtului cu făină de topinambur (Helianthus tuberosus). Procedeul, conform invenţiei, include reconstituirea laptelui praf degresat cu apă, ...

Search DSpace


Browse

My Account