IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Studiul etichetării nutriţionale si menţiunilor de sanatate a sortimentului de produse la SA Franzeluţa

Show simple item record

dc.contributor.advisor REŞITCA, Vladislav
dc.contributor.author BRONICI, Angela
dc.date.accessioned 2021-02-18T12:43:19Z
dc.date.available 2021-02-18T12:43:19Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.citation BRONICI, Angela. Studiul etichetării nutriţionale si menţiunilor de sanatate a sortimentului de produse la SA Franzeluţa: tz. de master: Programul de studiu: Managementul Restaurantelor şi a Serviciilor de Catering. Cond. şt. Vladislav REŞITCA, 2016. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/13153
dc.description Fişierul ataşat conţine: Rezumat, Abstract, Cuprins. en_US
dc.description.abstract În lucrarea de față s-a efectuat studiul etichetării nutriționale și mențiunilor de sănătate ale produselor SA Franzeluța. Astfel s-au analizat sortimente de produse din cadrul grupurilor: Pîine şi franzele; Covrigi, Torte, Napolitane, Turte dulci, biscuiţi şi napolitane. În urma analizei tuturor condiţiilor de etichetare a acestora (produse alese în mod aleatoriu) s-a ajuns la concluzia că produsele SA Franzeluţa, satisfac în măsură de cca 54% din normele UE şi cele naţionale. Cel mai bun nivel de etichetare s-a observat pentru pîine, aceasta avînd mai mulţi indicatori menţionaţi pe etichete. en_US
dc.description.abstract In the present paper was carried aut the study of nutrition labeling and health claims of products from Franzeluţa. Thus were analyzed types of products of the groups: Bread and buns; Bagels, cakes, wafers, gingerbread, biscuits and wafers. After analyzing all their labeling requirements (randomly chosen products) concluded that products Franzeluţa satisfy extent of about 54% in the EU and national rules. The best level of labeling was observed for bread, which considers several indicators mentioned on the label. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject etichetare nutriţională en_US
dc.subject etichetare alimentelor en_US
dc.subject nutrition labeling en_US
dc.subject food labeling en_US
dc.subject labeling en_US
dc.title Studiul etichetării nutriţionale si menţiunilor de sanatate a sortimentului de produse la SA Franzeluţa en_US
dc.type Thesis en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account