IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Articole din publicaţii naţionale by Subject "antioxidanţi"

Browsing Articole din publicaţii naţionale by Subject "antioxidanţi"

Sort by: Order: Results:

  • PRIDA, Ion; KRAJEVSKAIA, Alla; IALOVAIA, Antonina; STURZA, Rodica; CHIRCA, Elena (Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare, RM, 2016)
    Dioxidul de sulf, deşi este nociv, rămâne a fi unul dintre cele mai răspândite materiale auxiliare utilizate în vinificaţie datorită proprietăţilor sale unicale de antioxidant şi antiseptic.
  • RUSEVA, Olga; DESEATNICOVA, Olga; REȘITCA, Vladislav; SUHODOL, Natalia; COVALIOV, Eugenia (Universitatea de Stat "Bogdan Petriceicu Hasdeu", Cahul, 2024)
    Republica Moldova este o țară în care industria vinului ocupă unul dintre locurile principale. Industria de vinificație produce reziduuri solide, cum ar fi tescovina de struguri (60% din totalul subproduselor), care este ...
  • SUBOTIN, Iurie; DRUŢĂ, Raisa; STURZA, Rodica; COVACI, Ecaterina; POPOVICI, Violina (Universitatea de Stat "Bogdan Petriceicu Hasdeu", Cahul, 2022)
    În lucrare s-a studiat eficacitatea utilizării unor antioxidanți - α-tocoferol, n-octil galat, acid L-ascorbic 6-palmitat și extractul de matcha (ceai verde) ca inhibitori ai oxidării uleiului din semințelor de struguri, ...

Search DSpace


Browse

My Account