IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova
Search
Login
Home
→
Facultatea Tehnologia Alimentelor
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 10 results for community: Facultatea Tehnologia Alimentelor.
(0.012 seconds)
Now showing items 1-10 of 10
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Formulation et caracterisation des produits de patisserie avec farine de citrouille
RUBTOV, Silvia
;
ROSCA, Ilie
;
VEREJAN, Ana
(
Tehnica–Info
,
2018
)
Utilizarea grîului germinat la producerea biscuiţilor zaharoşi
SURCHICEANU, Olga
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2016
)
Cercetări privind fabricarea produselor de patiserie cu adaosuri vegetale bioactive antioxidante
CEBOTARI, Tatiana
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2019
)
Calitatea şi inofensivitatea produselor de patiserie în cadrul întreprinderii la „La mămuca” SC „Stropşa Alexandra” SRL
CUMURCIUC, Irina
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2019
)
Influenţa materiei prime asupra calităţii şi inofensivităţii produsului de patiserie „Cozonac”
FLOREA, Cristina
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2019
)
Cercetări în fabricarea produselor de patiserie cu adaosuri vegetale antioxidante
CALMAȚUI, Mariana
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2018
)
Tescovina de mere - ingredient funcțional în fabricarea produselor alimentare noi
GHENDOV-MOȘANU, Aliona
(
Technical University of Moldova &Iaşi University of Life Sciences "Ion Ionescu de la Brad"
,
2022
)
Controlul tehno-chimic al produselor alimentaţiei publice: Ghid metodic pentru lucrări de laborator la disciplina ”Controlul tehno-chimic al produselor alimentaţiei publice” pentru studenţii specialităţii 541.1 „Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice”
COŞCIUG, Lidia
;
DUPOUY, Eleonora
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2007
)
Analiza activității de management în cadrul întreprinderii de alimentație publică rețeaua de patiserie"La Mămuca"
CICHIR, Eugeniu
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2019
)
Tehnologia produselor de patiserie. Indicații metodice privind efectuarea lucrărilor de laborator
COVALIOV, Eugenia
;
CHIRSANOVA, Aurica
;
SIMINIUC, Rodica
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Now showing items 1-10 of 10
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
CALMAȚUI, Mariana (1)
CEBOTARI, Tatiana (1)
CHIRSANOVA, Aurica (1)
CICHIR, Eugeniu (1)
COVALIOV, Eugenia (1)
COŞCIUG, Lidia (1)
CUMURCIUC, Irina (1)
DUPOUY, Eleonora (1)
FLOREA, Cristina (1)
GHENDOV-MOȘANU, Aliona (1)
... View More
Subject
produse de patiserie (10)
pastry products (3)
pastry (2)
adaosuri antioxidante (1)
adaosuri bioactive (1)
adaosuri vegetale (1)
alimente fortificate (1)
antioxidant additives (1)
bioactive additives (1)
biscuiţi (1)
... View More
Date Issued
2020 - 2022 (2)
2010 - 2019 (7)
2007 - 2009 (1)
Has File(s)
Yes (10)