IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Facultatea Tehnologia Alimentelor by Subject "nuci Juglans Regia L."

Browsing Facultatea Tehnologia Alimentelor by Subject "nuci Juglans Regia L."

Sort by: Order: Results:

  • BOAGHI, Eugenia; GORBULEAC, Veronica; RESITCA, Vladislav; CIUMAC, Jorj (Tehnica–Info, 2018)
    The objective of this paper was to evaluate the potential of using walnuts (Juglans Regia L.) in the form of vegetable milk. Thus, it has been developed the technology for obtaining walnut milk at different heat treatment ...
  • BAERLE, Alexei; SANDU, Iuliana (Technical Universiry of Moldova &Iaşi University of Life Sciences "Ion Ionescu de la Brad", 2022)
    Pentru a evalua influența alcoolului etilic (X1), carbonatului de sodiu / acidului citric, H3Cit (X2) și enzimei poligalacturonază, PGU (X3), a fost planificat experimentul trifactorial binivelar, EFF 23-1. Probele de ...
  • GORBATIUC, Tatiana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    Această teză de master a avut drept scop studiul bibliografic asupra miezului de nuci Juglans regia L., particularitățile sale la păstrare și asupra ambalajelor de tip nou care influențează proprietățile de conservare a ...
  • BOISTEAN, Alina (Tehnica–Info, 2018)
    Walnuts (Juglans regia L.) are widespread throughout the world. This paper compares the effect of food-based coatings based on serum protein and gelatinous isolate on the microbiological state of the nut kernels surface. ...
  • BOISTEAN, Alina; CHIRSANOVA, Aurica; NATIBULINA, Maria (Tehnica–Info, 2018)
    Walnut (Juglansregia L.) is widely distributed throughout the world. In this research work compares the effect of viscosity of coating solutions, based on whey protein isolate and gelatin, on organoleptic characteristics ...
  • SANDULACHI, Luiza; NEMCIUC, Maria (Tehnica UTM, 2012)
    Nucul (Juglans regia L.) este o plantă de o valoare semnificativă. Miezul de nucă este bogat în lipide constituind 51% sunt foarte energetice (525 kcal/100g). De asemenea, în nuci se conţin 11% de protide şi 5% de glucide. ...

Search DSpace


Browse

My Account