IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Facultatea Tehnologia Alimentelor by Subject "nuci"

Browsing Facultatea Tehnologia Alimentelor by Subject "nuci"

Sort by: Order: Results:

  • SIPIN, Nicolai (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    În teza a fost aplicată demonstrarea imposibilității trecerii subsanțelor colorante prin filme din biopolimeri ca fiind caracteristica eficienței acestor filme. S-a demonstrat, că influența directă a unor biopolimeri asupra ...
  • HАRGHЕL, Еlеnа (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    Nucile de calitate și bune sunt de obicei alungite cu o coajă subțire. Dacă piulița se află în coajă, atunci trebuie să fie întreagă, fără deteriorări mecanice. Cumpărați nuci întregi fără mărunțire, deoarece este mai bine ...
  • ZARĂ, Alina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2016)
    Vîscozitatea sosurilor Maioneză cu adaos de nuci 5 și 10 g într-o 100 grame de produs finit, păstrat la To = +4+5 0C se mărește vîscozitatea acestuea cu 62 și respectiv cu 83 % . Vîscozitatea sosurilor cu adaos de nuci 5 ...
  • PARUŞ, Irina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    Целью настоящей работы является изучение процесса экстракции красящих и фенольных веществ из пелликулы (биополимерной плёнки), покрывающей ядра орехов.
  • PATERIUC, Victoria (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    Scopul tezei: determinarea metodelor de acoperire a nucilor cu compoziții comestibile biopolimerice, cu protecția lipidelor din nuci. Studierea procesului de extracție a coloranților și a substanțelor fenolice din peliculă. ...
  • FUIOR, Adelina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2016)
    Teza dată reprezintă un studiu experimental al indicatorilor fizico-chimici a nucilor soiului Cogîlniceanu cultivate în Republica Moldova, recolta anului 2014. Din lotul examinat s-au selectat 20 kg de nuci ce au reprezentat ...

Search DSpace


Browse

My Account