IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Facultatea Tehnologia Alimentelor by Subject "ice cream"

Browsing Facultatea Tehnologia Alimentelor by Subject "ice cream"

Sort by: Order: Results:

  • BULAT, Iulia (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    În prezenta teză de master sunt prezentate modificările și influența înlocuirii stabilizatorului – gelatina cu pulbere de algă Spirulina (Arthrospira platensis), asupra indicatorilor de calitate a înghețatei de tip Gelato, ...
  • DESEATNICOVA, Olga; RESITCA, Vladislav; SUHODOL, Natalia; COVALIOV, Eugenia (Technical Universiry of Moldova &Iaşi University of Life Sciences "Ion Ionescu de la Brad", 2022)
    Research has shown that the addition of grape skin powder reduces the rate of oxidative processes in ice cream samples, and significantly contributes to increasing the total polyphenol content (63.93 -139.29 mg GAE/mL ...
  • ŞAITAN, Olesea (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    Целью работы является изучение производства мороженого и выявление ошибок, влияющих на качество мороженого и методы их устранения с целью повышения качества финального продукта.
  • ŢURCANU, Dorina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    Îngheţata este unul dintre cele mai căutate produse în sezonul cald, iar piaţa de producere și desfacere în Republica Moldova a acestui delicios desert este în permanentă dezvoltare şi creştere. Una din direcțiile prioritare ...
  • URSU, Mihaela (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2022)
    Strugurii recoltați la nivel mondial sunt utilizați în vinificație, iar odată cu dezvoltatea acestei industrii crește și volumul de subproduse însoțite, cum ar fi tescovină de struguri, semințe, etc. Aceste produse sunt ...

Search DSpace


Browse

My Account