IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Facultatea Tehnologia Alimentelor by Subject "activitatea apei"

Browsing Facultatea Tehnologia Alimentelor by Subject "activitatea apei"

Sort by: Order: Results:

  • SANDULACHI, Elisaveta (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    Monografia reprezintă o sinteză generalizată a studiilor teoretice și practice în domeniul activității apei privind calitatea și siguranța produselor alimentare. În lucrare este argumentată influența activităţii apei asupra ...
  • BUZDUGAN, Felicia (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2022)
    Teza de master cu titlul „Activitatea apei și calitatea produselor din carne”, se desfășoară pe 66 pagini, este structurată pe cinci capitole și beneficiază de sprijinul a 30 tabele, 30 figuri și 39 referințe ...
  • SCRIPCARI, Ion; GUDIMA, Angela; RUBŢOV, Silvia (Tehnica UTM, 2013)
    Tendinţele actuale de procesare şi ambalare a crenvurştilor prezintă un interes sporit în domeniul industriei cărnii. La moment se utilizează diferite tipuri de membrane care determină calitatea şi durata de păstrare ...

Search DSpace


Browse

My Account