IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Facultatea Tehnologia Alimentelor by Subject "activitate antioxidantă"

Browsing Facultatea Tehnologia Alimentelor by Subject "activitate antioxidantă"

Sort by: Order: Results:

  • TÎRSÎNĂ, Marina; MIGALATIEV, Olga; JENAC, Ana; CARAGIA, Vavil (Tehnica UTM, 2014)
    Activitatea antioxidantă totală în mostrele de CO2-extracte a fost evaluată prin metoda spectrofotometrică indirectă DPPH şi a doua metodă cu utilizarea radicalului ABTS. Ambele metode au demonstrat că CO2-extractul din ...
  • DESEATNICOVA, Olga; RESITCA, Vladislav; SUHODOL, Natalia; COVALIOV, Eugenia (Technical Universiry of Moldova &Iaşi University of Life Sciences "Ion Ionescu de la Brad", 2022)
    În rezultatul cercetărilor s-a stabilit că adaosul de pulbere din pielița strugurilor reduce viteza proceselor oxidative în probele de înghețată, și contribuie semnificativ la creșterea conținutului total de polifenoli ...
  • GHENDOV-MOȘANU, Aliona; RAILEAN, Alina; UNGUREANU, Ana; MOLOCENCO, Olga (Tehnica UTM, 2017)
    În acest studiu, s-a cercetat posibilitatea utilizării extractului de aronie, bogat în antociani, în calitate de colorant natural, pentru obținerea marmeladei cu valoare biologică sporită. S-a constatat că activitatea ...

Search DSpace


Browse

My Account