IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Facultatea Tehnologia Alimentelor by Author "ZADOROJNÂI, Alexandru"

Browsing Facultatea Tehnologia Alimentelor by Author "ZADOROJNÂI, Alexandru"

Sort by: Order: Results:

  • ZADOROJNÂI, Larisa; ZADOROJNÂI, Alexandru; VEREJAN, Ana; HARITONOV, Svetlana (Tehnica UTM, 2015)
    În această lucrare sunt cercetate proprietăţile antioxidante ale acidului ascorbic în prezenţa acidului hialuronic, utilizând metoda spectrofotometrică de analiză, bazată pe reacţiile dintre acidul ascorbic cu ionii Fe3+ ...
  • ZADOROJNÂI, Larisa; VEREJAN, Ana; BAERLE, Alexei; GHEŢIU, Mihail; ZADOROJNÂI, Alexandru (Tehnica UTM, 2011)
    Работа посвящена исследованию влияния гиалуроновой кислоты на стабильность некоторых природных красных красителей. Используя метод математического моделирования и регрессионного анализа в линейном приближении, определили, ...
  • ZADOROJNÂI, Larisa; ZADOROJNÂI, Alexandru (Tehnica UTM, 2012)
    Properties and methods for obtaining hyaluronic acid and its derivatives from raw material of animal origin are reviewed. The importance and practical application of hyaluronic acid in various fields are discussed.
  • ZADOROJNÂI, Larisa; ZADOROJNÂI, Alexandru (Tehnica UTM, 2011)
    Un potenţial performant prezintă acidul hialuronic ca biopolimer medicinal, ce a inspirat cercetări orientate spre elaborarea metodelor de modificare chimică a sa. Asfel acidul hialuronic devine un suport de medicamente, ...
  • ZADOROJNÂI, Larisa; BAERLE, Alexei; SUBOTIN, Iurie; VEREJAN, Ana; ZADOROJNÂI, Alexandru (Tehnica UTM, 2012)
    În lucrare este cercetat procesul de obţinere a acidului hialuronic din creastă de păsări pentru utilizare practică. Acidul hialuronic se utilizează în calitate de medicament la tratamentul eczemelor, combustiilor pielii ...

Search DSpace


Browse

My Account