IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Facultatea Tehnologia Alimentelor by Author "URSU, Sorina"

Browsing Facultatea Tehnologia Alimentelor by Author "URSU, Sorina"

Sort by: Order: Results:

  • MUSTEAŢĂ, Grigore; GHERCIU-MUSTEAŢĂ, Lidia; POPOV, Vasilina; URSU, Sorina (Tehnica UTM, 2012)
    This article presents the results of experiments that established the influence of the storage method of Cabernet Sauvignon and Merlot red wines on the phenolic complex and chromatic indices. The wines were kept in the ...
  • MUSTEAŢĂ, Grigore; URSU, Sorina; LAZĂR, Antonina (Tehnica UTM, 2012)
    În articolul dat se prezintă rezultatele cercetării influenţei chipsurilor asupra potenţialului redox al vinurilor roşii în timpul maturării şi prelucrarea statistică a datelor . Vinul supus studiului a fost produs în ...
  • URSU, Sorina (Tehnica UTM, 2011)
    Articolul dat este o analiză bibliografică generală asupra proprietăţilor chimice şi biologice ale glutationului şi importanţa lui în producerea vinurilor.
  • URSU, Sorina (Tehnica UTM, 2011)
    În lucrarea dată s-a cercetat proprietăţile sanogene ale vinurilor roşii şi evoluţia potenţialului redox sub influenţa substanţei antioxidante Microhidrina, care intensifică aceste proprietăţi prin micşorarea valorii ...

Search DSpace


Browse

My Account