IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Facultatea Tehnologia Alimentelor by Author "SILIVESTRU, Eugenia"

Browsing Facultatea Tehnologia Alimentelor by Author "SILIVESTRU, Eugenia"

Sort by: Order: Results:

  • SILIVESTRU, Eugenia; SANDULACHI, Luiza; GURJUI, Anna (Tehnica UTM, 2016)
    Uleiul de nuci este foarte bogat în substanțe nutritive valoroase pentru sanătatea omului, din aceste considerente el este recomandat pentru a fi utilizat în alimentație. Conținutul ridicat de acizi grași ai uleiului de ...
  • SILIVESTRU, Eugenia; SANDULACHI, Luiza; GURJUI, Ana (Tehnica UTM, 2013)
    Acest articol prezintă un studiu experimental al impactului microbian asupra nucilor Juglans regia L. cultivate în R. Moldova, recolta anilor 2010 şi 2011, depozitate la temperatura mediului ambiant timp de 3 luni, 1 an ...
  • SILIVESTRU, Eugenia (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2016)
    Teza de master reprezintă un studiu de caz al impactului temperaturii asupra uleiului de nuci, obţinut prin presare la rece şi depozitat în diferite condiţii. S-a studiat influența diferitor temperaturi (3˚C, 20 ˚C, 40 ˚C, ...
  • SANDULACHI, Elisaveta; GURJUI, Ana; SILIVESTRU, Eugenia (Tehnica UTM, 2012)
    This paper includes an analysis of microbial contamination of Juglans regia L walnuts based on a bibliographic study of estimates made in the last 10 years by research workers from different countries. Existing studies ...
  • GURJUI, Ana; SANDULACHI, Luiza; SILIVESTRU, Eugenia (Tehnica UTM, 2013)
    Articolul prezintă un studiu bibliografic al incidenţei microbiologice a nucilor Juglans regia L. Sunt prezentate şi caracterizate microorganismele care frecvent sunt depistate în şi pe nuci. Nucii şi fructele lor sunt ...

Search DSpace


Browse

My Account