IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Facultatea Tehnologia Alimentelor by Author "GHEORGHIEVA, Tatiana"

Browsing Facultatea Tehnologia Alimentelor by Author "GHEORGHIEVA, Tatiana"

Sort by: Order: Results:

  • GHEORGHIEVA, Tatiana; COZMA, Ion; RUBŢOV, Silvia; CANDJA, Viorica (Tehnica UTM, 2012)
    Vegetables and fruits with their high nutritional value have a favorable effect on the human body. The term conservation of vegetables and fruit fresh is very short. In this work we studied the influence of the most effective ...
  • CANDJA, Viorica; GHEORGHIEVA, Tatiana; RUBŢOV, Silvia; COZMA, Ion (Tehnica UTM, 2013)
    Acest articol include analize şi rezultate ale evaluării microbiotei nucilor (coajă, miez, şrot) şi uleiurilor de nuci, în baza cărora se fac analize ale calităţii ulterioare a produsului prelucrat şi gradul lui de contaminare ...
  • POPESCU, Liliana; DUPOUY, Eleonora; CIUMAC, Jorj; GHEORGHIEVA, Tatiana (Tehnica UTM, 2013)
    Viteza fermentării iaurtului cu adaos de făina de soriz germinat (pînă la 2% din masa laptelui) creşte odată cu creşterea cantităţii de făină, iar durata de fermentare scade de la 5 pînă la 4 ore. În cursul termostatării ...

Search DSpace


Browse

My Account