IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Facultatea Tehnologia Alimentelor by Author "CANJA, Ana"

Browsing Facultatea Tehnologia Alimentelor by Author "CANJA, Ana"

Sort by: Order: Results:

  • CANJA, Ana; GRUMEZA, Irina (Tehnica UTM, 2012)
    Lucrarea propusă relevă anumite aspecte ale capacităţii de chelatare a complexonului EDTA (acidului etilendiamintetraacetic) cu unele metale în rezultatul cărei se formează diverse combinaţii complexe ciclice. Electronii ...
  • CANJA, Ana; POPESCU, Liliana; BANTEA-ZAGAREANU, Valentina (Tehnica UTM, 2015)
    Adaosul de inulină îmbunătățește proprietățile senzoriale ale iaurtului degresat, cele mai apreciate atribute senzoriale fiind cremozitatea şi plinătatea gustului. Valoarea indicelui de sinereză pentru iaurtul – proba ...
  • CANJA, Ana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Teza este prezentată sub formă de manuscris și constă din introducere, 4 capitole, concluzii, bibliografie și anexe. Textul de bază conține 80 pagini, 13 figuri, 26 tabele, 5 anexe. Bibliografia conține 146 de referințe. Scopul ...
  • CANJA, Ana; COSTIŞ, Valentina (Tehnica UTM, 2013)
    În articolul dat e un studiu bibliografic efectua t la uleiul de in. Sunt date priorităţile uleiului de in faţă de cel de peşte. Studiul comparativ e bazat pe conţinutul de acizi graşi esentiali polinesaturati-omega 3 şi ...
  • CANJA, Ana (Tehnica UTM, 2016)
    Scopul studiului de cercetare constă în valorificarea produselor cerealiere în calitate de concentrate alimentare pentru mic-dejun destinate alimentației curative, și anume, categoriei de consumatori ce suferă de diabet ...

Search DSpace


Browse

My Account