IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Facultatea Tehnologia Alimentelor by Author "CANDJA, Viorica"

Browsing Facultatea Tehnologia Alimentelor by Author "CANDJA, Viorica"

Sort by: Order: Results:

  • GHEORGHIEVA, Tatiana; COZMA, Ion; RUBŢOV, Silvia; CANDJA, Viorica (Tehnica UTM, 2012)
    Vegetables and fruits with their high nutritional value have a favorable effect on the human body. The term conservation of vegetables and fruit fresh is very short. In this work we studied the influence of the most effective ...
  • CANDJA, Viorica; GHEORGHIEVA, Tatiana; RUBŢOV, Silvia; COZMA, Ion (Tehnica UTM, 2013)
    Acest articol include analize şi rezultate ale evaluării microbiotei nucilor (coajă, miez, şrot) şi uleiurilor de nuci, în baza cărora se fac analize ale calităţii ulterioare a produsului prelucrat şi gradul lui de contaminare ...
  • CANDJA, Viorica; RUBȚOV, Silvia (Tehnica UTM, 2014)
    Abstract: Nucile sînt una din cele mai importante culturi cu înalt potențial economic. Republica Moldova se orientează considerabil către sectorul culturilor nucifere pe lingă cel vinicol. Astfel apare necesitatea studierii ...

Search DSpace


Browse

My Account