dc.contributor.author | LUPAŞCO, Andrei | |
dc.contributor.author | BOIŞTEAN, Olga | |
dc.contributor.author | ROTARI, Oxana | |
dc.contributor.author | ROTARI, Elena | |
dc.date.accessioned | 2019-07-28T13:11:32Z | |
dc.date.available | 2019-07-28T13:11:32Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.citation | LUPAŞCO, Andrei, BOIŞTEAN, Olga, ROTARI, Oxana, ROTARI, Elena. Analiza comparativă coeficientului transferului de masă în procesul de uscare a tomatelor prin metoda convectivă şi combinată. In: Conferința Tehnico-Științifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor și Studenților, Universitatea Tehnică a Moldovei, 17 – 19 noiembrie, 2010. Chișinău, 2011, vol. 2, pp. 109-110. ISBN 978-9975-45-065-2. ISBN 978-9975-45-159-8 (Vol.2). | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-065-2 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/3885 | |
dc.description.abstract | În articolul dat este prezentată prelucrarea şi analiza comparativă rezultatelor obţinute în urma procesului de uscare, calcularea coeficienţilor vitezei de uscare în prima perioadă recalculat K'I şi coeficienţii transferului de masă β pentru tomate. Lucrarea prevede studiul posibilităţii combinării metodelor noi, de aport al energiei microundelor cu cele standarde, cunoscute la uscarea produselor de origine vegetală. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Tehnica UTM | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | tomate | en_US |
dc.subject | uscarea | en_US |
dc.subject | coeficientul vitezei de uscare recalculat | en_US |
dc.subject | coeficientul transferului de masă | en_US |
dc.title | Analiza comparativă coeficientului transferului de masă în procesul de uscare a tomatelor prin metoda convectivă şi combinată | en_US |
dc.type | Article | en_US |
The following license files are associated with this item: