dc.contributor.author | TURCULEȚ, Nadejda | |
dc.date.accessioned | 2019-07-02T07:10:02Z | |
dc.date.available | 2019-07-02T07:10:02Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | TURCULEȚ, Nadejda. Geneza bolii întinderii și oportunitatea combaterii microflorei patogene Bacillus subtilis și Bacillus mesentericus. [Resursă electronică]. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, Universitatea Tehnică a Moldovei, 26-29 martie, 2019. Chișinău, 2019, vol. 1, pp. 515-515. ISBN 978-9975-45-587-9. ISBN 978-9975-45-588-6 (Vol.1). | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-587-9 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/2888 | |
dc.description | Resursă electronică | en_US |
dc.description.abstract | Obiectivele cercetărilor realizate au constat în analiza influenței condițiilor de panificație asupra proliferării Bacillus subtilis şi Bacillus mesentericusși testarea impactului pulberilor vegetale din fructe de pădure (măceșe, cătina, păducel) asupra microflorei patogene Bacillus subtilis şi Bacillus mesentericus.În scopul diminuării apariției riscului bolii întinderii în pâine s-a studiat influența pulberii de cătină asupra calității glutenului. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Tehnica UTM | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | boala întinderii | en_US |
dc.subject | microflora patogenă | en_US |
dc.subject | Bacillus subtilis | en_US |
dc.subject | Bacillus mesentericus | en_US |
dc.subject | panificație | en_US |
dc.title | Geneza bolii întinderii și oportunitatea combaterii microflorei patogene Bacillus subtilis și Bacillus mesentericus | en_US |
dc.type | Article | en_US |
The following license files are associated with this item: