IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Studierea variației compoziției chimice a cărnii de iepure de casă în funcție de greutatea carcasei

Show simple item record

dc.contributor.advisor MARDARI, Tatiana
dc.contributor.author GÎNCU, Veronica
dc.date.accessioned 2024-05-20T05:54:47Z
dc.date.available 2024-05-20T05:54:47Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation GÎNCU, Veronica. Studierea variației compoziției chimice a cărnii de iepure de casă în funcție de greutatea carcasei. In: Simpozionul ştiinţific studenţesc, 14 aprilie 2022, Iaşi: rezumatele lucrărilor. Iaşi, 2022, pp. 26-27. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/27131
dc.description.abstract Umiditatea medie a cărnii în carcasele de iepuri studiați a constituit 78,21%, cu o variație intre 73,72-81,34%. Cantitatea medie de substanţă uscată, a constituit 21,78%.Conținutul de apă în carnea de iepure a variat în funcție de greutatea carcasei, astfel carnea carcaselor mici a avut o umiditate medie superioară constitund 79,06%, iar cea a carcaselor mari -76,69%, astfel a variat și substanța uscată din carne. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea pentru Științele Vieții "Ion Ionescu de la Brad", Iaşi en_US
dc.relation.ispartofseries Simpozionul ştiinţific studenţesc;14 aprilie 2022, Iaşi
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject carnea de iepure de casă en_US
dc.title Studierea variației compoziției chimice a cărnii de iepure de casă în funcție de greutatea carcasei en_US
dc.title.alternative The study on the chemical composition variation of domestic rabbit meat according to the weight of the carcass en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account