IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Proiectarea întreprinderilor de ramură (Modulul Proiectarea întreprinderilor de procesare a cărnii): Indicații metodice pentru efectuarea lucrărilor practice

Show simple item record

dc.contributor.author POPESCU, Liliana
dc.contributor.author MACARI, Artur
dc.date.accessioned 2024-01-16T11:00:50Z
dc.date.available 2024-01-16T11:00:50Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation POPESCU, Liliana, MACARI, Artur. Proiectarea întreprinderilor de ramură (Modulul Proiectarea întreprinderilor de procesare a cărnii): Indicații metodice pentru efectuarea lucrărilor practice. Univ. Tehn. a Moldovei. Fac. Tehnologia Alimentelor, Dep. Tehnologia Produselor Alimentare: Tehnica-UTM, 2023. 52 p. ISBN 978-9975-64-362-7. en_US
dc.identifier.isbn 978-9975-64-362-7
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/25870
dc.description Fişierul ataşat conţine Cuprins, Generalităţi, Bibliografie. Textul integral al publicaţiei poate fi accesat pe site-ul https://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM. en_US
dc.description.abstract Indicațiile metodice pentru efectuarea lucrărilor practice la disciplina Proiectarea întreprinderilor de ramură, modulul Proiectarea întreprinderilor de procesare a cărnii sunt destinate studenților programului de studiu 0721.2 Tehnologia produselor alimentare, Facultatea Tehnologia Alimentelor, cu forma de învăţământ la zi şi cu frecvenţă redusă, studii superioare de licență, dar și specialiștilor în domeniul procesării cărnii. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject proiectarea întreprinderilor alimentare en_US
dc.subject întreprinderi de procesare a cărnii en_US
dc.subject procesarea cărnii en_US
dc.title Proiectarea întreprinderilor de ramură (Modulul Proiectarea întreprinderilor de procesare a cărnii): Indicații metodice pentru efectuarea lucrărilor practice en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account