Show simple item record

dc.contributor.author CAPCANARI, Tatiana
dc.contributor.author POPOVICI, Cristina
dc.contributor.author PALADI, Daniela
dc.contributor.author DESEATNICOVA, Olga
dc.contributor.author COVALIOV, Eugenia
dc.date.accessioned 2023-12-21T06:56:51Z
dc.date.available 2023-12-21T06:56:51Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation CAPCANARI, Tatiana et al. Maioneză cu valoarea biologică sporită. In: Salonul Inovării şi Cercetării UGAL INVENT 2019: lucrări ed. a 4-a., 16-18 Octombrie 2019, Galaţi, Romania, 2019, pp. 56-57. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/25531
dc.description Categoria invenției - A.8. Alimente - Băuturi - Cosmetice - Materiale pentru igienă - Medicamente en_US
dc.description.abstract Cercetarea este dedicată elaborării tehnologiei de obţinere a emulsiilor alimentare de tip maioneză cu valoare biologocă sporită din amestec de uleiuri vegetale de floarea-soarelui şi seminţe de struguri. Obiectivele cercetării prevăd elaborarea compoziţiei lipidice pentru obţinerea emulsiilor alimentare de tip maioneză. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject emulsii alimentare en_US
dc.subject maioneză en_US
dc.subject uleiuri vegetale en_US
dc.title Maioneză cu valoarea biologică sporită en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

  • 2019
    Salonul Inovării și Cercetării. Ediţia a IV-a, 16-18 octombrie 2019

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account