IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Ghid de bune practici al specialistului în panificație

Show simple item record

dc.contributor.author RACU, Zinaida
dc.contributor.author EFREMOV, Cristina
dc.contributor.author JUC, Mariana
dc.date.accessioned 2023-06-19T07:50:10Z
dc.date.available 2023-06-19T07:50:10Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation RACU, Zinaida, EFREMOV, Cristina, JUC, Mariana. Ghid de bune practici al specialistului în panificaţie. Chişinău: Poligraf-Design SRL, 2021. 172 p. ISBN 978-9975-909-80-8. en_US
dc.identifier.isbn 978-9975-909-80-8
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/23075
dc.description Fişierul ataşat conţine: Cuprins, Prefaţă, Bibliografie. en_US
dc.description.abstract Prezentul ghid este destinat să ajute în mod indirect modernizarea industriei, cerință actuală a progresului ce va spori și îmbunătăți și mai mult activitatea tehnico-economică a întreprinderilor mici și mari de panificație, să contribuie la diversificarea producției cu oferirea calității superioare acestora și pentru obținerea unei rentabilități sporite a întregului proces tehnologic al industriei de panificație. În acest context sunt propuse răspunsuri la toate întrebările ce pot apărea la întreprinderile de panificație în procesul de preparare a aluatului, atât prin metoda directă, cât și indirectă, divizarea acestuia, precum și obținerea produsului finit de calitate prin coacere. Lucrarea este astfel elaborată cu scopul de a asigura pregătirea de calitate a elevilor din învățământul profesional tehnic, studenților, cadrelor profesionale, care au preocupări pentru domeniul producerii produselor de panificație conform standardelor ocupaționale. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Școala Profesională nr. 5, mun. Chișinău en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject întreprinderi de panificație en_US
dc.subject panificație en_US
dc.subject aluat en_US
dc.subject pâine en_US
dc.title Ghid de bune practici al specialistului în panificație en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account