dc.contributor.advisor | CUMPANICI, Andrei | |
dc.contributor.author | RUSU, Corina | |
dc.date.accessioned | 2023-02-09T08:38:31Z | |
dc.date.available | 2023-02-09T08:38:31Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | RUSU, Corina. Impactul factorilor tehnologici asupra activităţii antioxidante ale laptelui de capră: tz. de master: Programul de studiu: Calitatea şi Siguranţa Produselor Alimentare. Cond. şt. Andrei CUMPANICI, 2023. | en_US |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/22092 | |
dc.description | Fişierul ataşat conţine: Cuprins, Studiu bibliografic (1 pag.), Referințe bibliografice. | en_US |
dc.description.abstract | Teza este consacrată cercetărie privind producerea vinului roșu sec și elaborarea sistemului de siguranță a alimentului. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | vinuri roșii seci | en_US |
dc.title | Cercetări privind producerea vinului roșu sec și elaborarea sistemului de siguranță a alimentului | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
The following license files are associated with this item: