Browsing 2021 by Title

Sort by: Order: Results:

  • BOSTAN, Viorel; BOSTAN, Ion; DULGHERU, Valeriu; CIOBANU, Radu; CIOBANU, Oleg; TOACĂ, Alexandru (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, 2021)
    Invenția se referă la energetică, și anume, la turbine eoliene cu ax orizontal, și poate fi utilizată pentru transformarea energiei eoliene în energie electrică, cu controlulputerii.Turbina eoliană cu ax orizontal cu control ...
  • BOSTAN, Viorel; BOSTAN, Ion; DULGHERU, Valeriu; RABEI, Ivan; GUȚU, Marin; CIOBANU, Radu; CIOBANU, Oleg (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, 2021)
    Invenția se referă la energetică și anume la turbine eoliene cu ax vertical, și poate fi utilizată pentru transformarea energiei eoliene în energie electrică. Turbina eoliană cu ax vertical include turnul suport (1), axul ...
  • BOSTAN, Viorel; BOSTAN, Ion; DULGHERU, Valeriu; DUMITRESCU, Cătălin; CIOBANU, Oleg; CIOBANU, Radu; RABEI, Ivan; GUȚU, Marin; CIOCĂNEA, Adrian; MAICAN, Edmond; RĂDOI, Radu; ȘEFU, Ștefan (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, 2021)
    Invențiile se referă la energie, și anume la turbine eoliene hibride cu axă verticală și poate fi utilizată pentru a transforma energia eoliană în electricitate. Turbina eoliană hibridă cu axă verticală conține un turn ...
  • CAZAC, Viorica; SIMINIUC, Rodica; GROSU, Carolina; GUTIUM, Olga (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, 2021)
    Invenţia se referă la industria alimentară şi anume la produsele de patiserie cu conținut de șrot din miez de nuci (Juglans Regie L.) pentru producerea produselor de patiserie cu proprietăți senzoriale unice și proprietăți ...
  • BOIȘTEAN, Alina; CHIRSANOVA, Aurica; SIMINIUC, Rodica; GAINA, Boris (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, 2021)
    Invenția se referă la industria alimentară și, în special, la o metodă de fermentare acetică a oțetului de vin alb folosind un substrat din coji de nuci și alune. În metoda propusă, conform invenției, cojile sunt spălate ...

Search DSpace


Browse

My Account