IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova
Search
Login
Home
→
Colecția instituțională
→
Conferințe
→
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
→
2022
→
Secţia Tehnologia Produselor Alimentare
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 33 results for collection: Secţia Tehnologia Produselor Alimentare.
(0.007 seconds)
Now showing items 1-10 of 33
1
2
3
4
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Utilizarea tescovinei de struguri pentru crearea produselor funcționale
EREMEI, Anastasia
;
PRISĂCARU, Adriana
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Studiul proprietăților fizico-chimice și efectul terapeutic a substațelor biologic active din usturoi
MÎLANIUC, Eugenia
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Diversificarea sortimentului de produse din carne cu utilizarea cărnii de iepure
POPA, Nicolae
;
GRUMEZA-CLEFOS, Irina
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Importanța colagenului pentru organismul uman
MOLDOVAN, Anastasia
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
ZrO2 – o tendință modernă în stabilizarea proteică a vinurilor albe
TÎRSÎNĂ, Marina
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Studiul compoziției compușilor biologic activi din tomate (Solanum Lycopеrsicum)
MARJINEAN, Iana
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Impactul nitriților și nitraților din produsele din carne asupra organismului uman
MITITELU, Maia
;
GRUMEZA-CLEFOS, Irina
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Utilizarea produselor secundare a procesării piersicilor
DODON, Mihaela
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Studiul metodelor moderne de extracție a fibrelor alimentare
MADAN, Iuvelina
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Rolul antimicrobienilor naturali și al biopolimerilor la obținerea filmelor comestibile
MOVILEANU, Ecaterina
;
PICIOR, Dan
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Now showing items 1-10 of 33
1
2
3
4
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
BORTA, Ana-Maria (2)
GRUMEZA-CLEFOS, Irina (2)
SURDU, Adelina (2)
ADOMNIȚA, Mihai (1)
BOLOCAN, Cătălina (1)
BRÎNZA, Romina-Cătălina (1)
CEȘKO, Tatiana (1)
CRUCIRESCU, Diana (1)
DAMASCHIN, Valeria (1)
DASCAL, Anastasia (1)
... View More
Subject
compuși fenolici (2)
fast food (2)
produse din carne (2)
zahăr (2)
acid citric (1)
acid dehidroxifumaric (1)
acid malic (1)
acizi organici (1)
aditivi alimentari (1)
agenţi de acoperire (1)
... View More
Date Issued
2022 (33)
Has File(s)
Yes (33)