IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Aspecte tehnologice privind utilizarea făinii din semințe germinate din cătina albă

Show simple item record

dc.contributor.advisor NETREBA, Natalia
dc.contributor.author ISTRATII, Diana
dc.date.accessioned 2022-03-29T10:24:07Z
dc.date.available 2022-03-29T10:24:07Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation ISTRATII, Diana. Aspecte tehnologice privind utilizarea făinii din semințe germinate din cătina albă. tz. de master: Programul de studiu: Calitatea şi Siguranţa Produselor Alimentare. Conducător: NETREBA, Natalia. Universitatea Tehnică a Moldovei. Chişinău, 2022. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/19963
dc.description Fişierul ataşat conţine: Rezumat, Abstract, Cuprins, Introducere, Bibliografie. en_US
dc.description.abstract Scopul tezei de master a fost: - să se fundamenteze alegerea făinii semințelor de cătină ca sursă de ingrediente funcționale pentru introducerea în salamuri fierte; - să se studieze valoarea nutrițională a făinii semințelor de cătină germinate; - să se studieze influența făinii semințelor de cătină germinate asupra caracteristicilor funcționale și tehnologice ale cărnii tocate în salamuri fierte ; - să se dezvolte o rețetă și o tehnologie a salamurilor fierte cu introducerea făinii semințelor de cătină germinate și să evalueze calitatea produsului finit. en_US
dc.description.abstract The purpose of the master's thesis was: - substantiate the choice of sea buckthorn seed flour as a source of functional ingredients for introduction into boiled salami; - to study the nutritional value of germinated sea buckthorn flour; - to study the influence of germinated sea buckthorn flour on the functional and technological characteristics of minced meat in boiled salami; - to develop a recipe and technology for boiled salami with the introduction of germinated sea buckthorn flour and to evaluate the quality of the finished product. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject cătina albă en_US
dc.subject semințe germinate en_US
dc.subject produse din carne en_US
dc.subject sea buckthorn en_US
dc.subject germinated seeds en_US
dc.subject meat products en_US
dc.title Aspecte tehnologice privind utilizarea făinii din semințe germinate din cătina albă en_US
dc.type Thesis en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account