IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Asigurarea calității și siguranței cărnii prin utilizarea presiunii înalte

Show simple item record

dc.contributor.advisor SANDULACHI, Elisaveta
dc.contributor.author CORBU, Marina
dc.date.accessioned 2022-03-29T08:56:40Z
dc.date.available 2022-03-29T08:56:40Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation CORBU, Marina. Asigurarea calității și siguranței cărnii prin utilizarea presiunii înalte: tz. de master: Programul de studiu: Calitatea şi Siguranţa Produselor Alimentare. Cond. șt. SANDULACHI Elisaveta. Universitatea Tehnică a Moldovei. Chişinău, 2022. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/19950
dc.description Fișierul atașat conține: Adnotare, Cuprins, Introducere, Bibliografie. en_US
dc.description.abstract Teza de master cu titlul „Asigurarea calității și siguranței cărnii prin utilizarea presiunii înalte”, se desfășoară pe 74 pagini, este structurată pe cinci capitole și beneficiază de sprijinul a 17 tabele, 22 figuri și 85 referințe bibliografice. Scopul tezei de master ,,Asigurarea calității și siguranței cărnii prin utilizarea presiunii înalte” a fost studierea literaturii în conformitate cu tema tezei de master pentru a analiza influența utilizării presiunii înalte la calitatea produselor din carne. În urma studiului efectuat s-a ajuns la următoarele obiective: 1. Studierea utilizării presiunii înalte în produsele alimentare; 2. Evaluarea calității microbiologice a cărnii; 3. Elaborarea și explicarea graficelor pe baza rezultatelor studiate; 4. Efectuarea unui studiu bibliografic, care include articole, brevete de invenții, materiale tehnice; 5. Evaluarea și concluzionarea metodelor implementate. en_US
dc.description.abstract The master's thesis entitled "Ensuring the quality and safety of meat by using high pressure", is 74 pages long, is structured in five chapters and is supported by 17 tables, 22 figures and 85 bibliographic references. The purpose of the master's thesis "Ensuring the quality and safety of meat by using high pressure" was to study the literature in accordance with the theme of the master's thesis to analyze the influence of the use of high pressure on the quality of meat products. Following the study, the following objectives were reached: 1. Studying the use of high pressure in food; 2. Evaluation of the microbiological quality of meat; 3. Elaboration and explanation of graphs based on the studied results; 4. Carrying out a bibliographic study, which includes articles, patents, technical materials; 5. Evaluation and conclusion of the implemented methods. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject carne en_US
dc.subject calitate en_US
dc.subject presiune înaltă en_US
dc.title Asigurarea calității și siguranței cărnii prin utilizarea presiunii înalte en_US
dc.type Thesis en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account